SEARCH FOR A BAND
WORLD
3PLAY LIVE ON STAGE!
2CONFIRM YOUR CONCERT DATE
1SIGN UP TO PLAY THE FESTIVAL
CLUB'S DETAILS
Home  >  Shows  >  Clubs  >  Club's details
RECENT MEDIA
 • VIDEO
 • AUDIO
 • PHOTO
7/4/2020 2:12:45 PM

Make Money Fam

7/4/2020 2:03:32 PM

Make Money FamCURRENT AND NEXT GIGS
Country

City

  THE NEXT BANDS ON STAGE
  Signed up 16 October 2016 at 3:47 a.m.

  Ivy Blue

  Alternative rock
  New Zealand
  Signed up 26 October 2015 at 5:39 a.m.

  Jas Josland

  Acoustic
  New Zealand
  Signed up 19 May 2015 at 9:08 p.m.

  Eyreton hall

  Alternative Folk
  New Zealand
  Next bands around the globe
  Signed up 13 hours ago

  dantes inferno

  Other...
  Germany
  Signed up 18 hours ago

  VINOVATA

  Pop Punk
  Ukraine
  Kansas City
     Kansas CityMunkebjergvej 140, Odense Show on map

  Kansas City eksisterer for at forbedre forholdene for musikken i Odense. Dels på den kreative side – i selve processen med at skabe musik og at skabe optimale forhold for musikere i Odense, for vækstlaget – og dels igennem eksponering af disse musikere både i Kansas Citys eget spillested samt ved eksterne arrangementer med samarbejdspartnere, såsom Sport Event Fyn, spillestedet Posten, Kulturmaskinen, Studenterhuset m.fl.
  Målet er at højne bevidstheden både i og uden for Odense omkring de kulturelle og kreative kræfter, der eksisterer i byen – og samtidig skabe så gode forhold for disse kræfter, at de vælger at blive i Odense og ikke søger ud til de større byer som København og Århus.
  Projektet omkring et hus for musikere startede i 2005, hvor Kansas City, dengang Odense Rytme Center, som eneste græsrodsbevægelse blev en del af Odense kommunes Kulturstrategi. Dette skete netop med henblik på, at Odense Rytme Center skulle skabe og etablere optimale forhold for musikere i Odense, for på den måde, via disse musikeres skaberglæde, at få eksponeret Odense udadtil, som en by med masser af kulturelt liv og kreativitet.
  I dag er det en realitet. Kansas City har, med 40 øvelokaler, over 100 bands og i nærheden af 500 musikere, som har deres daglige gang på stedet.
  Modsat de større, etablerede steder i Odense, som Posten og Magasinet, eksisterer Kansas Citys spillested, som en slags træningsbane for de nye unge bands på vej. Det er således også her, at musikinteresserede i Odense har mulighed for at høre, hvad Odense og resten af landet har at byde på af nye bands og musikere.