SZUKAJ ZESPOŁU
WORLD
3ZAGRAJ KONCERT
2POTWIERDŹ WYSTĘP
1ZGŁOŚ ZESPÓŁ
INFORMACJE O KLUBACH
STRONA GŁÓWNA  >  KONCERTY  >  KLUBY  >  INFORMACJE O KLUBACH
MEDIA
 • WIDEO
 • AUDIO
 • ZDJĘCIE
NAJBLIŻSZE KONCERTY
Kraj

Miasto

  ZGŁOSZONE ZESPOŁY POLSKA
  Ostatnio zgłoszony

  Spalarnia

  Alternative rock
  Polska
  Ostatnio zgłoszony

  Umma

  Alternative
  Polska
  Ostatnio zgłoszony

  KROUN

  Metal
  Polska
  ZGŁOSZONE ZESPOŁY ŚWIAT
  Wczoraj o godzinie 19:28

  MIGHTYJOE

  Afro
  Szwecja
  Wczoraj o godzinie 18:35

  ZHF

  Rap
  Francja
  Train
     TrainToldbodgade 6, Aarhus Pokaż mapę

  Train har igennem de seneste 12 år som regionalt spillested, og ét af Danmarks største, båret en musikprofil af høj kvalitet og international klasse. En scene, hvor verdensnavne præsenteres side om side med artister af mere smal og nichepræget karakter.
  Trains musikprofil er bredt anlagt i såvel indhold som publikum. En profil, der er sammensat af nationale og internationale artister, vækstlag og stjerner, nicher og mainstream.
  På Trains scene går etablerede kunstnere hånd i hånd med vækstlag og progressive artister, det urbane kombineres med mainstream og det historisk berettigede finder plads mellem det aktuelle og innovative.
  Hovedgenrer som Rock, Pop, Elektronisk, Hip Hop, Metal, Jazz og World er alle repræsenteret. Og samtidig med række nicheudspring fra primært Rock, Elektronisk og Hip Hop.
  Train er også en scene, der giver plads til eksterne arrangører og musikmiljøernes aktører. Samarbejde med en lang række af disse aktører er med til konstant at udvikle Trains musikalske profil.
  Kapaciteten på Train er 850 stående/270 siddende publikum. Ved natklub-arrangementer/koncerter er kapaciteten 1600.
  Train natklub er en af landet største. Natklubben har samme mangfoldige udtryk som live scenen. På fredage er det typisk det urbane og det elektroniske, der er omdrejningspunkt. På lørdage er natklubben orienteret mod mere mainstream.
  Scene, produktionsforhold og teknik er professionelt, fuldt opdateret og operationelt samt anerkendt og respekteret af musikere og tour-teknikere.
  Publikumsområdet er indrettet i flere gulvniveauer samt med balkon for at skabe de mest optimale rammer for koncertoplevelsen. Koncertpublikum har i weekender efterfølgende fri adgang til Train Natklub. På udvalgte aftener også til Kupé. I begge tilfælde forudsat, at publikum overholder aldersgrænsen på natklubben.