SZUKAJ ZESPOŁU
WORLD
3ZAGRAJ KONCERT
2POTWIERDŹ WYSTĘP
1ZGŁOŚ ZESPÓŁ
INFORMACJE O KONCERTACH
STRONA GŁÓWNA  >  KONCERTY  >  KONCERTY NA ŚWIECIE  >  INFORMACJE O KONCERTACH
MEDIA
 • WIDEO
 • AUDIO
 • ZDJĘCIE
NAJBLIŻSZE KONCERTY
Kraj

Miasto

  ZGŁOSZONE ZESPOŁY POLSKA
  Ostatnio zgłoszony

  Spalarnia

  Alternative rock
  Polska
  Ostatnio zgłoszony

  Umma

  Alternative
  Polska
  Ostatnio zgłoszony

  KROUN

  Metal
  Polska
  ZGŁOSZONE ZESPOŁY ŚWIAT
  Ostatnio zgłoszony

  MIGHTYJOE

  Afro
  Szwecja
  Ostatnio zgłoszony

  ZHF

  Rap
  Francja
  Final liczba1 - Pt, 22 maj 2015
  Telefon:

  E-mail:

  Info:
  TrainToldbodgade 6, Aarhus Pokaż mapę
  Zespół   Gatunek muzyczny Video Audio Głosy
  1 Kannt Hip Hop 0
  2 Power Mode Punk Alternative 0
  3 Bluebird rock alternative 0
  4 Go There Alternative rock 0
  4 GoodFriday Pop Punk 0
  4 Mary Darko Pop Rock 0
  5 Steven Frederiksen Rock 0
  5 PÅNGK Punk rock 0
  5 Atlas Alternative rock 0
  5 Optaget Hip Hop 0
  5 Radium Funky pop 0
  5 The Jackals Indie Rock 0
  MEDIA
  Finalen i Vestdanmark blev åbnet med god energi fra Go There. Med en blanding af folk- og rockmusik fik de lige fra start publikum til at klappe med. De to piger i front havde en god vokal og under et af de lidt mere stille numre fik de publikum til at vifte med de uddelte knæklys foran scenen. Deres optræden sluttede med at trommeslageren slap tre store balloner løs, som publikum legede rundt med foran scenen.

  Næste band på scenen Steven Frederiksen. De åbnede med et langt instrumentalt stykke for at få publikum i rette stemning. Det var de store klangtoner og lidt dystre stemning og kunne minde lidt om tidlig Muse. Forsangeren tryllebandt publikum med sin stemme og gik rent ind hos pigerne, der var linet op foran scenen. Guitaristen og de øvrige bandmedlemmer udviste stor attitude og god energi på scenen.

  Allerede inden Power Mode gik på scenen stod deres fans klar. Der blev lagt hårdt ud og bandnavnet afspejlede den power der strømmede ud over scenekanten. Der var en fest på scenen såvel som foran scenen og den glade punk-rock fik publikum til at klappe og huje. Især vakte det begejstring da et af bandmedlemmerne præsenterede et af numrene på svensk – for at vise de var klar til finalen i Stockholm. Efterfølgende råbte publikum på ekstra nummer.

  Næste band på scenen var Pångk. De lagde hårdt ud med lidt tungere punkrock eller [pångk], som det vist godt kunne lyde på sønderjysk? Et forfriskende indslag med et band, der synger på dansk- ja sågar sønderjysk. Der var god stemning blandt publikum og der blev klappet og skålet foran scenen. Folk dansede foran scenen til det melodiske punk, der godt kunne minde lidt om Red Warszawa. Og et af deres numre var dedikeret deres fødeby Bredebro.

  Good Friday sørgede virkelig for at det blev en god fredag på Train i Aarhus. Den kvindelige, energiske forsanger fik virkelig publikum med og gulvet foran scenen var tæt pakket. Med sin karismatiske vokal og de lidt rockede numre blev der danset med foran scenen og på vej ud fik de kæmpe applaus fra publikum.

  Kannt består af tre mænd og en kvinde gav den gas med rap og vokal. Musikken var smooth og soul-inspireret og der bredte sig en chiller´n, lidt ned i tempo club-stemning på Train. Musikerne gav den fuld gas på lydsiden og den meget fine kvindelige vokal opnåede virkelig god lydhørhed hos publikum og skabte god stemning.

  Allerede inden Bluebird gik på scenen var Train fyldt til bristepunktet. De præsenterede en glad blanding af indierock og blues. Deres sætliste var dynamisk og publikum var med dem hele vejen.

  Da Atlas gik på scenen var Train på kogepunktet. Med en dramatisk musikalsk entré lagde de en storladen stil, der ledte tankerne i retning af Queen og Muse, allerede inden de var kommet på scenen. Deres entré på scenen blev en fest og fangede publikum med magisk keyboard, meget synthesizer og gode guitar-riffs.

  Mary Darko præsenterede et stort lysshow på scenen. Musikken var Black Sabbath inspireret syrerock og der blev headbanget blandt publikum. Mens publikum blev badet i stroboskop lys klappede de med, med hænderne i vejret.

  Optaget var navnet på næste band på scenen. De tre fyres attitude nåede lang ud over scenekanten. Her igen et band der optræder med danske tekster i form af rap og en god vokal. Der var stadig gang i dansegulvet og de holdt gang i festen. Publikum var med dem og der blev hoppet igennem foran scenen.

  Næste band på scenen var Radium. Med funky bas og smooth feel-good sange ledte de tankerne hen på Jamiroquai. Den mandlige forsanger og den kvindelige keyboardplayer leverede melodiske harmonier, der faldt i god jord hos publikum. De havde endda taget nyt materiale med til lejligheden.

  Med en påklædning der mest af alt lignede The Hives gik The Jackals på scenen klædt i hvide jakkesæt. Selvom det var sidste band var der stadig godt gang i publikum. De spillede meldisk rock og ballader og holdt gang i publikum. Især da de præsenterede deres special guest star Niels på guitar havde bandet tre guitarister til at fylde lydbilledet, hvilket publikum kvitterede med højlydte klapsalver.

  Klik her for at se resultater og billeder