SZUKAJ ZESPOŁU
WORLD
3ZAGRAJ KONCERT
2POTWIERDŹ WYSTĘP
1ZGŁOŚ ZESPÓŁ
INFORMACJE O KONCERTACH
STRONA GŁÓWNA  >  KONCERTY  >  KONCERTY NA ŚWIECIE  >  INFORMACJE O KONCERTACH
MEDIA
  • WIDEO
  • AUDIO
  • ZDJĘCIE
11/18/2019 2:34:59 PM

"TakJakTeraz"

11/18/2019 1:25:08 PM

COLT WISEMANNAJBLIŻSZE KONCERTY
Kraj

Miasto

ZGŁOSZONE ZESPOŁY POLSKA
Ostatnio zgłoszony

"TakJakTeraz"

Rock
Polska
Ostatnio zgłoszony

FRESH

Pop
Polska
Ostatnio zgłoszony

4Dziki

Punk rock
Polska
ZGŁOSZONE ZESPOŁY ŚWIAT
Ostatnio zgłoszony

Smutsten

Folk
Dania
Ostatnio zgłoszony

Outrun The Sub

Alternative metal
Kanada
1st step liczba3 - Pt, 2 październik 2015
Telefon:

E-mail:

Info:
GarageChristiesgate 14, Bergen Pokaż mapę
Zespół   Gatunek muzyczny Video Audio Głosy
1 Naavah Rock '70 0
1 SteinBeaten Alternative rock 0
1 LENOLE Hip Hop 0
1 Tom Stockman Pop Rock 0
1 The Tidy Hobos English Rock 0
1 Children of Carnivale Jazz Rock 0
MEDIA
Naavah er første band ut i den tredje innledende runden av Emergenza Festival Bergen på Garage. Etter en stille og stemningsfull intro setter showet i gang. De spiller dreven blues rock med gode melodiske passasjer og storslåtte refreng.
Terningkast 3

SteinBeaten setter festen på Garage i gang for alvor, publikum står helt fremme ved scenekanten og skriker ellevillt etter hver låt. Guttene skaper stemning som få og energien de sender ut i rommet får de tilbake i tidobbel forstand. Bandet gjør sine saker bra og melodiene er velkomponerte.
Terningkast 4

Lenole inntar scenen til stor jubel fra publikum. Fredagsfesten er igang - og for en fest det ble! Med selvsikker flow og hardtslående låter legger Lenole Garage for sine føtter med sine hiphop-vibber, og beviser at musikk ikke handler om sjanger men om låtskriving, fremførelse og tilstedeværelse.
Terningkast 4

Tom Stockman består av fem musikere på sine respektive instrumenter, henholdsvis trommer, bass, gitar og to vokalister. De har åpenbart tenkt over det visuelle siden alle på scenen er veldig stilfullt kledd. Musikalsk leverer de en solid opptreden og det er tydelig at dette bandet er gode sammen og kjenner hverandre godt. Flott konsert!
Terningkast 4

The Tidy Hobos har et særegent sceneshow hvor de bruker ansiktsmaling og kommuniserer utelukkende på dreven britisk med publikum. Rå og naken indie rock later til å bli godt motatt på Garage i kveld og bandet får utvilsomt satt stemningen i vater denne fredagskvelden.
Terningkast 4

Children of Carnivale er denne kveldens siste band på scenen. De leverer en veldig overbevisende konsert som tar utgangspunkt i et utrolig samspilt band og en skikkelig bra vokalist. Publikum er elleville og skriker lenge på mer når bandet går av scenen. Children of Carnivale er et band som det skal bli meget spennende å følge fremover.
Terningkast 5