ZOEK EEN BAND
WORLD
3PLAY LIVE ON STAGE!
2BEVESTIG JE OPTREDEN
1SCHRIJF JE IN OM TE SPELEN OP HET FESTIVAL
CONCERT DETAILS
Home  >  Concerten  >  Optredens over de hele wereld  >  Concert Details
RECENTE MEDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • FOTO
6/19/2019 6:46:12 PM

Time Laps

6/19/2019 9:38:43 AM

HELUSHKATOEKOMSTIGE OPTREDENS
Land

Stad

AANKOMENDE BANDS
ingeschreven de 29 mei 2019 om 4:13 uur

Virgo

Pop Française
Belgique
ingeschreven de 27 mei 2019 om 16:05 uur

DEAR

Pop Punk
Belgique
ingeschreven de 18 mei 2019 om 11:29 uur

Ronan Sea

Pop
Belgique
Volgende bands op het podium over de hele wereld
ze ingeschreven minder dan 1 uur geleden

Спектр8

Rap
Ukraine
ze ingeschreven 6 uur geleden

INSPIRED

Other...
Russie
1st step no.3 - vr, 20 september 2013
Telefoonnummer

E-mail

Informatie:
GarageChristiesgate 14, Bergen Kaart bekijken
Band   Genre Video Audio Stemmen
1 Symbiose Progressive Metal 101
2 André Castillo Hip Hop 92
3 The Franklins Punk rock 82
4 Neoplasma Metal extreme 76
5 Tom Stockman Pop Rock 67
6 Roger DeLarge Progressive rock 44
7 Det Skandaløse Orkester Other... 43
8 Black O Hip Hop 39
9 Galexy Rap 28
MEDIA
Køen strekte seg langt før dørene åpnet på Garage, og den tredje innledende runden av Emergenza Festival i Bergen var snart i gang. En samling av de mest lovende bandene fra Vestlandet har forberedt seg til denne kvelden, hvor de kan vise hva de har å tilby når de står på scenen til Norges feteste festival for usignerte band!

ANDRÉ CASTILLO

André Castillo med band setter i gang kvelden med melodiøs og fengende hip hop. Det å bruke både back track og live musikere har vist seg å være den perfekte kombinasjonen før også. Fremførelsen er sikker, og anslagene sitter perfekt. Man hører at André er inspirert av Kanye West, men elementet med live instrumenter, gjør at musikken har en større tilstedeværelse, og alle i salen flyter i samme rytme som musikken, fra bakerste til fremste rad.
Terningkast 4

DET SKANDALØSE ORKERTER

Det Skandaløse Orkester er en gammel kjenning på Emergenza Festivalen. Dette er et band som alltid får med seg publikum når de spiller, og prøver å imponere med heftig rytmikk. Det er umulig å plassere bandet i en sjanger – den rytmiske musikken er inspirert av så å si alle sjangre. Kombinasjonen av teknisk, dyktige musikere og sjangeruavhengigheten gir oss et flott show, som publikum kan nyte.
Terningkast 3

GALEXY & BLACK O


Galexy og Black O har slått sammen konsertene sine, så publikum får et eksplosivt rapshow av store dimensjoner. De veksler mellom låter på norsk og engelsk, og det virker som om publikum digger det. Pluss at guttene gir fra seg masse herlig energi på scenen. Garage er nok vanligvis kjent for sine legendariske rockekonserter, men i kveld beviser guttene at en konser på Emergenza Festival er noe utover det vanlige, og det spiller virkelig ingen rolle hva man spiller. Så lenge man leverer.
Terningkast 4

ROGER DELARGE

Roger DeLarge spiller progressiv rock i klassisk forstand. Vokalisten entrer scenen i dressjakke, flosshatt og stokk. Settet de spiller er en fin blanding av energifull og stemningsorienterte låter. Man merker at Jeff Buckley må være en sterk inspirasjon for bandet. Det er derimot en stor utfordring å få publikum med på konserten, når man spiller musikk som har så mange forskjellige ansikter. Settet har mange imponerende, men også noen mindre overbevisende passasjer.
Terningkast 3

NEOPLASMA

Neoplasma tar over scenen med mektig og kraftfull ekstremmetal. Disse guttene vet hva de holder på med og har et tydelig må – metall til folket! Os viser igjen hvor skapet skal stå, som har vært tilfelle flere ganger på festival. Headbangingen kjører for fullt foran scenen, og den ene sterke låten følger den neste. Dette er et band du må få med deg om du liker ekte metal!
Terningkast 4

THE FRANKLINS

The Franklins tenner på lokalet med ekte punk. Bandet består av to jenter, og to gutter. Sammen leverer de kveldens mest rå og upolerte show. Dette er punk slik punk skal være: skranglende, rå og suggerende. Publikum respekterer og applauderer bandet masse etter hver eneste låt.
Terningkast 4

TOM STOCKMAN

Tom Stockman stiller på scenen med en litt spissfindig pop rock. Vokalisten startet med å fortelle litt personlige anekdoter før bandet setter i gang. Bandet spiller engasjerende musikk, som drar med publikum.
Terningkast 3

SYMBIOSE

Symbiose spiller hardtslående metal, med en stor og majestetisk vokal. Publikum skriker med, og ølglassene løftes høyt i salutt til guttenes tunge fremførelse. Som det er skrevet så mange ganger før, så er dette et av de mange bandene som deltar på Emergenza Festival, som det blir veldig spennende å følge med videre.
Terningkast 5

Tekst: Christian Kruse
Fotograf: Stig Pallesen - stig@emergenza.no