ПОИСК ГРУПП
WORLD
3ТВОЙ ГИГ НА СЦЕНЕ!
2Встреча и Подтверждение даты концерта
1Подать заявку на участие
ИНФОРМАЦИЯ О KЛУБАХ
ГЛАВНАЯ  >  КОНЦЕРТЫ  >  СПИСОК КЛУБОВ  >  Информация о Kлубах
Последние Медиа файлы
 • ВИДЕО
 • АУДИО
 • ФОТО
7/4/2020 2:12:45 PM

Make Money Fam

7/4/2020 2:03:32 PM

Make Money FamПредстоящие концерты
страна

Город

  Ближайшие выступления на сцене
  Заявка подана 01 июля 2020 в 22:32

  ЧТО.

  Other...
  Россия
  Заявка подана 01 июля 2020 в 19:01

  Точка Предела

  Other...
  Россия
  Заявка подана 30 июня 2020 в 17:10

  Рената

  Pop
  Россия
  Ближайшие международные выступления
  Заявка подана 16 часа(ов) назад

  Make Money Fam

  Trap
  Италия
  Заявка подана вчера в 16:55

  Nicko

  Hip Hop
  Франция
  Hulen
     HulenOlaf Ryes vei 48, Bergen Посмотреть карту

  Hulen åpnet for første gang 17. mai 1969 etter måneder med dugnadsarbeid. Grunnen for at Hulen ble åpnet var rivingen av det som den gang var tilholdsstedet til Aktive Studenters Forening (ASF), og studentene trengte et nytt lokale å bruke når de ellers ikke studerte. For å unngå at studentene skulle gå helt ledig på fritiden og skumle og planlegge revolusjon, besluttet de derfor å bevilge hundretusenvis av kroner på å gjøre om tilfluktsrommet til kulturlokale.

  Gjennom tidene har Hulen vært en betydelig del av studentmiljøet på Nygårdshøyden og som en konsertscene for resten av kulturlivet i Bergen. Frem til ASF og RF flyttet over til Kvarteret da det åpnet i 1995 var Hulen hovedsaklig drevet av disse to studentorganisasjonene. I tillegg har Hulen huset blant annet jazzklubber og fungerte som øvingslokale for Larmonien.

  Den musikalske profilen til Hulen har endret seg opp gjennom årene fra jazz- og viseklubb, gjennom punk til rock og pop. Det som kjennetegner Hulen som scene er at den fungerer både som scene for unge og fremadstormende band og som scene for store etablerte artister for de magiske konsertopplevelsene. Hulen er anerkjent både i Bergen, ellers i Norge og i utlandet som en stor scene å stå på. Beviset på dette er at band som Mogwai, Kaizers Orchestra, The Pogues, Satyricon, The New Pornographers, Danko Jones og Turboneger har stått på scenen vår.

  Siden starten i 1969 er Hulen blitt drevet på pur idealistisk basis, og mange av dem som har jobbet på Hulen har endt opp i høye posisjoner i samfunnslivet. Dagens drift baserer seg på ca 140 frivillige, noe som tilsvarer mange tusen arbeidstimer i året.

  Hulen tilbyr dermed en unik opplevelse av dryppende grottevegger, hyggelig service og store konsertopplevelser.

  Даты концертов
  Последние концерты
  06 сентября 2008
  05 сентября 2008
  04 сентября 2008