ПОИСК ГРУПП
WORLD
3ТВОЙ ГИГ НА СЦЕНЕ!
2Встреча и Подтверждение даты концерта
1Подать заявку на участие
ИНФОРМАЦИЯ О KЛУБАХ
ГЛАВНАЯ  >  КОНЦЕРТЫ  >  СПИСОК КЛУБОВ  >  Информация о Kлубах
Последние Медиа файлы
  • ВИДЕО
  • АУДИО
  • ФОТО
5/27/2020 11:45:52 AM

Ramm'band

5/27/2020 11:45:28 AM

Ramm'bandПредстоящие концерты
страна

Город

Ближайшие выступления на сцене
Заявка подана 27 мая 2020 в 20:40

Lukas Keyne

Breakbeat
Россия
Заявка подана 14 мая 2020 в 17:29

Пар Культуры

Indie Punk
Россия
Заявка подана 13 мая 2020 в 1:05

Stereofjord

Rock '90
Россия
Ближайшие международные выступления
Заявка подана 27 мая 2020 в 14:51

ХоЖаЙ

Rock
Украина
Заявка подана 24 мая 2020 в 6:17

Slydes and the blues breakers

Blues rock
Франция
Musikens Hus
 Musikens HusDjurgårdsgatan 13, Gothenburg Посмотреть карту

Musikens Hus är ett fristående musik- och kulturhus utanför de kommunala institutionerna. Vi är organiserade som ett affärsdrivande företag i kooperativ regi där styrelsen har det yttersta ansvaret för administration, personal, ekonomi, uthyrning av lokaler, marknadsföring och kulturarrangemang. Vårt arbete är att skapa förutsättningar för en aktiv och utvecklande musikkultur för Göteborgs invånare.

Musikens Hus roll som en viktig resurs för det fria kulturlivet i Göteborg har fördjupats genom åren och vi når ut till en stor allmänhet som besöker våra konserter och teater- och musikprogram. Vår konsertlokal är en väletablerad spelscen med bra ljud för en mängd olika musikgenrer – etno, hårdrock, pop, rock, afro. latin, m.m.

Café Hängmattan är ett omtyckt och välbesökt kafé och under konsertkvällarna förvandlas lokalerna till en mysig och intim miljö där vi serverar vin och öl och erbjuder en enklare pubmeny. Våra stora jubileumsfester och musikfestivaler är verkligen riktiga höjdpunkter i vår verksamhet då hela huset fylls med musik, underhållning, mat och dryck.

Huset besöks också av många som vill delta i kursutbudet med afrikansk- och orientalisk dans och slagverk, repa med sitt band i sin replokal, besöka kafét för en lunch eller ta en välsmakande fika och titta på någon av våra månatliga utställningar och mycket, mycket mer…