ПОИСК ГРУПП
WORLD
3ТВОЙ ГИГ НА СЦЕНЕ!
2Встреча и Подтверждение даты концерта
1Подать заявку на участие
ИНФОРМАЦИЯ О КОНЦЕРТЕ
ГЛАВНАЯ  >  КОНЦЕРТЫ  >  КОНЦЕРТЫ В МИРЕ  >  Информация о концерте
Последние Медиа файлы
  • ВИДЕО
  • АУДИО
  • ФОТО
11/20/2019 4:29:10 PM

The TENGUZ

11/20/2019 4:28:22 PM

The TENGUZПредстоящие концерты
страна

Город

Ближайшие выступления на сцене
Заявка подана 20 часа(ов) назад

Группа 305

Indie Rock
Россия
Заявка подана вчера в 23:19

VXIDGANG

Trap
Россия
Заявка подана вчера в 11:32

Камелия

Pop Rock
Россия
Ближайшие международные выступления
Заявка подана менее часа назад

Socks and Ballerinas

Other...
Финляндия
Заявка подана менее часа назад

Tendens

Blues rock
Дания
1st step номер2 - Чт, 30 Январь 2014
Телефон

Электронная почта

Информация:
RustGuldbergsgade 8, København N Посмотреть карту
Группа   Музыкальный жанр ВИДЕО аудио голосов
1 Exelerate Thrash Metal 72
2 Passion of Today Alternative rock 66
3 The Strips Garage Rock 62
4 Jofro Hema Progressive rock 61
5 Whatever James Says Alternative rock 47
6 Rock Bone Hard Rock 41
7 Deadwood Celebration Rock 32
8 The Paradines Indie Rock 21
MEDIA
På den anden aften på Rust lægger Deadwood Celebration fra land med rå rock. De tre gutter spiller godt sammen og lydbilledet er godt sammensat med gennemtænkte guitareffekter og hårdtpumpende bas. Endnu en festivalaften er kommet godt i gang.

Jofro Hema spiller frisk energifyldt progressiv rock. De fem musikere optræder scenevandt og med et overskud af charme. Publikum klapper ihærdigt mellem sangene og bandet smiler tilbage og takker for en fantastisk koncert.

Whatever James Says skyder deres sæt i gang med en tight og energifyldt sang. Bandet består af to guitarister hvoraf den ene synger, en bassist og en trommeslager. Genren er alternativ rock og man aner en vis inspiration fra halvfemsernes grungescene og storladne rocksange. Det ses at bandet nyder at stå på scenen og publikum giver dem store klapsalver med på vejen.

The Strips er en trio som spiller garagerock af den tunge og drevne slags. Trommer, bas og guitar er alt man behøver. Bandet er yderst sammenspillede og de leverer et show som Jack White og QOTSA skulle blive misundelige over. Godt gået gutter!

Passion of Today bevæger sig indenfor den brede genre alternativ rock. Der er tydelige referencer til stadion rock og melodiøs rock med gode melodier og sing-along omkvæd. Publikum er med helt oppe foran scenen og synger med på sangene. Et fantastisk og intenst show fra de fire fyre.

Exelerate er aftenens eneste metal band og de er samtidig bevis for at selvom vi ikke har ligeså mange metalbands som vores nordiske nabolande så er det en genre som mange dyrker. Efter en stærk introduktion af bandet sætter de i bogstavligste forstand fart i Rust og det går til tider så stærkt at trommeslageren må hoppe et par slag over for at følge med. Energiniveauet er højt og salen koger!

Rockbone spiller straight rock så straight som det bare går. Guitar, trommer og bas ligger en tung bund som sangeren synger henover. Alle på scenen har den coole attitude fremme men man ser at øjnene smiler og bandet elsker at stå på eb scene på et etableret spillested. Tak for rocken!

The Paradines indtager scenen som aftenens sidste band. De tre musikere spiller indie rock i den hårdere ende af spekteret. De tre gutter udstråler en utrolig energi og de formår at hive den sidste torsdag-energi ud af publikum som giver bandet bifald med på vejen.