ПОИСК ГРУПП
WORLD
3ТВОЙ ГИГ НА СЦЕНЕ!
2Встреча и Подтверждение даты концерта
1Подать заявку на участие
ИНФОРМАЦИЯ О КОНЦЕРТЕ
ГЛАВНАЯ  >  КОНЦЕРТЫ  >  КОНЦЕРТЫ В МИРЕ  >  Информация о концерте
Последние Медиа файлы
  • ВИДЕО
  • АУДИО
  • ФОТО
10/23/2019 4:58:09 PM

Zedmanest

10/23/2019 12:13:16 PM

INPRINCIPLEПредстоящие концерты
страна

Город

Ближайшие выступления на сцене
Заявка подана 6 часа(ов) назад

AID

Alternative rock
Россия
Заявка подана 14 часа(ов) назад

Цепная реакциЯ

Thrash Metal
Россия
Заявка подана 17 часа(ов) назад

D2S

Alternative
Россия
Ближайшие международные выступления
Заявка подана 2 часа(ов) назад

Drop D District

Other...
Германия
Заявка подана 6 часа(ов) назад

Once in Orbit

Alternative rock
Дания
Semi final номер3 - Сб, 19 Октябрь 2013
Телефон

Электронная почта

Информация:
GarageChristiesgate 14, Bergen Посмотреть карту
Группа   Музыкальный жанр ВИДЕО аудио голосов
1 The Well Pop Rock Alternative 164
2 Violet Hill Alternative pop 129
3 Wicked Whale Warhammer Progressive rock 107
4 Sans Punk 96
5 Symbiose Progressive Metal 95
6 Freedom of Speech Melodic Metal 88
7 Silver End Modern Rock 73
MEDIA

Det er lov å være litt sliten etter to fantastiske kvelder med livemusikk på Norges viktigste festival for nye, lovende band, men vi tar en kveld til i musikkens tegn. Garage er plassen og på scenen står syv band fra Bergens undergrunn, som er klare for å vise at de har det som kreves for å spille i finalen på USF Verftet 23 november.

 

Wicked Whale Warhammer


Bandet sparker i gang kvelden med masse energi og heftig sceneuttrykk. Gutta beviser at man bare trenger trommer, gitar og bass for å kunne spille fet musikk. Både bassisten og gitaristen er sterke vokalister og bandet er teknisk dyktig for alderen deres. Publikum gir de en stor applaus med på veien.

Terningkast 4

 

Freedom of Speech


Freedom of Speech går selvsikkert opp på scenen og setter i gang med en låt som høres ut som en norsk versjon av Rage Against The Machine. Publikum er elleville og skriker etter hver låt og rekker hendene opp mot musikerne på scenen. Energinivået er høyt og svetten drypper når bandet går av scenen.

Terningkast 3

 

Violet Hill


Kveldens første popband er Violet Hill, og de inntar scenen til stor jubel fra publikum mens tittellåten fra GTA V spiller i høyttalerne. Hele publikum beveger seg i takt til musikken og mange synger med på de fengende refrengene. Dette er et band det blir spennende å følge fremover.

Terningkast 4

 

Sans


Neste band ut spiller rock på bergensk med sjelden energi og innlevelse i showet sitt. Publikum hopper og danser med på alle låter og jentene skriker høyere og høyere. Dette er helt enkelt en fantastisk konsert på Bergens beste klubb Garage.

Terningkast 4

 

Symbiose


Nå var det veldig varmt på Garage og stemningen er helt på topp. Det er med andre ord perfekt tid for Symbiose å gå opp på scenen. Dette er svettedryppende hardrock som får med alle i salen. Enorm energi, stor gitarlyd og en selvsikker holdning på scenen er hva bandet tilbyr de hungrende musikkelskere som har kommet til Garage på denne viktige kvelden. Hvilket show!

Terningkast 5

 

Basement


Dette bandet er stilsikkert som få. Gutta har truffet helt rett, og man merker at alle musikerne i bandet vet hva de holder på med. Og de leverer en av semifinalenes absolutt beste konserter. Det er ikke så mye mer å si enn at disse guttene kommer til å nå langt. Watch out Norway!

Terningkast 5

 

Silver End


Man merker at Silver Ends idoler er gitarheltene fra 90-tallet. Her er det store gitarpartier og heftige gitarsoloer med vreng. Det er mye energi og svette på scenen, og dette er den perfekte avslutningen på tre dager med semifinaler på Garage. Publikum takker for et fantastisk show med store applauser.

Terningkast 4

Tekst: Christian Kruse
Fotograf: Stig Pallesen - stig@emergenza.no