ПОИСК ГРУПП
WORLD
3ТВОЙ ГИГ НА СЦЕНЕ!
2Встреча и Подтверждение даты концерта
1Подать заявку на участие
ИНФОРМАЦИЯ О КОНЦЕРТЕ
ГЛАВНАЯ  >  КОНЦЕРТЫ  >  КОНЦЕРТЫ В МИРЕ  >  Информация о концерте
Последние Медиа файлы
  • ВИДЕО
  • АУДИО
  • ФОТО
Предстоящие концерты
страна

Город

Ближайшие выступления на сцене
Заявка подана 18 часа(ов) назад

Mr Kelly

Indie Pop
Россия
Заявка подана 20 часа(ов) назад

Ренессанс

Power Metal
Россия
Заявка подана 18 октября 2019 в 15:11

Forced To Suffer

Christian rock
Россия
Ближайшие международные выступления
Заявка подана 1 час назад

ケミカル北斎

Rock
Япония
Заявка подана 5 часа(ов) назад

Infektum

Other...
Германия
1st step номер4 - Сб, 21 Сентябрь 2013
Телефон

Электронная почта

Информация:
GarageChristiesgate 14, Bergen Посмотреть карту
Группа   Музыкальный жанр ВИДЕО аудио голосов
1 Funky Penguins Funky rock 112
2 Freedom of Speech Melodic Metal 94
2 Nations of the Soul Alternative Acoustic 94
3 Salvation Remains Hard Rock 81
4 Tv for Chickens Alternative 78
5 Delario Hip Hop 73
6 Rotten Core Metal 58
7 LöffelMannschaft Hard Rock 43
RET Curly Tankard Progressive
MEDIA
DELARIO

Delario har med seg saxofonist og korist på scenen, og setter i gang kvelden med fet hip hop som publikum liker, og kaster hendene opp i luften. Blandingen av harde beats og live instrumenter fungerer veldig fint, og man hører toner som ligner Guru og prosjektet Jazzmatazz. Delario får store applauser når han går av scenen.
Terningkast 4

ROTTEN CORE

Rotten Core spiller metal av et slikt kaliber, hvor dobbelpedalen på basstromma går raskere enn føttene til Usain Bolt når han løper. Guttene får med seg alle i publikum, og uansett alder rocker folk med, og bandet får tilrop fra publikum mellom låtene. Bandet klarer å holde energien oppe under hele settet, og gir fra seg en sterk prestasjon.
Terningkast 4

LÖFFELMANSCHAFT

LöffelManschaft er tre gutter som spiller hardrock. De leverer et fint og energisk show, men det kan jobbes litt mer med den tekniske utførelsen. Men det gjør ingenting når bandet har en slik fantastisk utstråling.
Terningkast 3

FREEDOM OF SPEECH

Freedom of Speech går opp på scenen til jubel fra publikum. Bandet spiller rap metal som både appellerer til hip hopperne og metalheadsene i salen. Tekstene er på norsk og engelsk, som skaper en perfekt balanse mellom metal beatsene og riffene som musikerne spiller.
Terningkast 3

TV FOR CHICKENS

TV for Chickens spiller låter med pur rock, og mer metallinspirerte, raske låter. Publikum liker det de hører, rocker med og gir heftig applaus mellom låtene. Stemningen i salen er helt topp, og musikerne nyter muligheten til å spille på Garage sin legendariske scene, foran et energisk publikum.
Terningkast 3

SALVATION REMAINS

Salvation Remains spiller hardrock med kraftige metalpassasjer. Energien flyter utover scenekanten og publikum svarer tilbake med høylydte applauser. "E det nokke liv her i kveld?" skriker vokalisten, og han får et massivt ”jaaaaa” tilbake. For en kveld, og for et show!
Terningkast 3

NATIONS OF THE SOUL

Nations of the Soul inntar scenen med høye jenteskrik fra publikum. Dette er to veldig populære gutter. De spiller alternativ, akustisk musikk, og man hører tydelige inspirasjoner fra Gotye, The Lumineers og Mumford & Sons. Dette funker veldig bra, og applausen strømmer mot scenen fra et ellevilt publikum. En duo det blir spennende å følge med videre.
Terningkast 4

FUNKY PENGUINS

Funky Penguins vender tilbake til Emergenza Festival med eksplosiv, funky rock, som de leverer overbevisende, til stor begeistring fra publikum. Bandet ønsker virkelig å vise sitt fulle potensiale som de besitter, når de får en muligheten til å spille på Garage sin scene. De får muligheten til å bygge opp energien og interaksjonen med publikum, som er så avgjørende for om band skal lykkes med konserten sin – og det må det sies at Funky Penguins gjør!
Terningkast 4

Tekst: Christian Kruse
Fotograf: Stig Pallesen - stig@emergenza.no