ПОИСК ГРУПП
WORLD
3ТВОЙ ГИГ НА СЦЕНЕ!
2Встреча и Подтверждение даты концерта
1Подать заявку на участие
ИНФОРМАЦИЯ О КОНЦЕРТЕ
ГЛАВНАЯ  >  КОНЦЕРТЫ  >  КОНЦЕРТЫ В МИРЕ  >  Информация о концерте
Последние Медиа файлы
  • ВИДЕО
  • АУДИО
  • ФОТО
10/16/2019 10:42:39 AM

Mister Niet

10/16/2019 12:19:17 AM

HUNNID22Предстоящие концерты
страна

Город

Ближайшие выступления на сцене
Заявка подана 2 часа(ов) назад

Контакт подъёма

Rock Fusion
Россия
Заявка подана 13 часа(ов) назад

JIGGLYPUFF

Acoustic
Россия
Заявка подана 14 часа(ов) назад

Дым & Ром

Blues rock
Россия
Ближайшие международные выступления
Заявка подана менее часа назад

Nzoh

EDM
Швеция
Заявка подана менее часа назад

Jargon

Funky pop
Дания
1st step номер1 - Ср, 18 Сентябрь 2013
Телефон

Электронная почта

Информация:
GarageChristiesgate 14, Bergen Посмотреть карту
Группа   Музыкальный жанр аудио голосов
1 The Well Pop Rock Alternative 68
2 Anagram Progressive rock 55
3 Wicked Whale Warhammer Progressive rock 45
4 Beyond Desire Metal Progressive 39
5 Cretura Symphonic pop rock 34
6 Sexteto del Scherzo Alternative pop 32
7 Elena Eide Alternative Acoustic 29
8 The Good, The Bad and The Old One Grunge 24
MEDIA
Etter den fantastiske internasjonale finalen i Tyskland for en måned siden, hvor de beste usignerte bandene fra hele verden spilte om æren av å bli kåret til verdens beste, er vi endelig klar til å sette i gang årets sesong av Emergenza Festival, på Garage i Bergen.

Denne uken spiller over 30 band på festivalen, og de som leverer best går videre til seminfinalene. Vi tror på bandet ditt, og tilbyr alle deltakerne de verktøyene man trenger for å komme seg videre med bandet, og musikken.

BASEMENT

Basement kryper ut over scenekanten, med fengende melodier og velkomponert alternativ poprock. Publikum trekker helt frem til scenen og hopper i takt med musikken, og danser med til refrengene. De har tydelige referanser til Kings of Leon, og passasjer som minner om DonkeyBoy (som deltok på Emergenza i 2006, rett før gjennombruddet). En konsert som fanger publikum, og får topp karakter og høster store applauser.
TERNINGKAST 5

CRETURA

"Selv de døde danser når vi spiller", runger det fra scenen når Cretura setter i gang settet sitt. De seks musikerne som står på scenen leverer et energifullt show, og gir virkelig alt de har. Sjangeren er symfonisk poprock, med et hint av hardrock og en dobbelpedal som durer gjennom flere passasjer. Energinivået faller en smule ut over settet, men Creturas leverer en konsert som bandet kan være fornøyd med.
TERNINGKAST 3

WICKED WHALE WARHAMMER

Fra scenen får man til tider en blanding av funk og progressiv rock. De tre gutta utviser teknisk dyktighet, og er utrolig samspilte. Dette gjelder både i de energiske partiene, og de litt mer rolige. Publikum trekker frem mot scenen, og beveger seg til musikken. Både gitaristen og bassisten beviser at de begge mestrer å lede an på vokal, og supplerer hverandre veldig godt.
TERNINGKAST 4

ELENA EIDE

Elena Eide skiller seg ut i fra de andre artistene som spiller i kveld, og setter i gang settet med ekte elektropop på kav Bergensk. Tre sterke låter gir oss et frisk pust, og et perfekt sjangerskifte midt på kvelden. Utfordringen med elektronika er at du må gjøre mer ut av deg, ettersom det ikke er noen på scenen som har instrumenter å falle tilbake på, og dette kjemper Elena litt med. Hun kommer seg fint i gjennom konserten, og tar med seg en viktig konserterfaring videre.
TERNINGKAST 3

BEYOND DESIRE

Beyond Desire spiller progressiv metal. I dag er de uten forsangeren sin, men klarer allikevel å gi oss et bra show (han får gjerne komme tilbake, men bandet leverer som om dette er originaloppsetningen deres)! Intensitet og samspillet preger settet fra disse guttene. Publikum liker det de hører, og bandet får massiv applaus.
TERNINGKAST 4

SEXTETO DEL SCHERZO

Sexteto del Scherzo spiller alternativt, med instrumenter som fiol og faggot. De varierer mellom energiske og mer rolige numre. Bandet imponerer publikum, men mangler kanskje en liten del av samspillet, men med talentet som rår i bandet, er det ingen tvil om de kommer til å utvikle seg til å bli et fantastisk band!
TERNINGKAST 3

ANAGRAM

Anagram tvinger Garage ned i knestående, med det hardeste settet for kvelden. En perfekt blanding av gitarvreng, med suggerende keyboardlyder i bakgrunnen, skjuler at forsangeren er forskjølet. Publikum liker hva de seg, og de har publikummet i sin hule hånd gjennom hele konserten.
TERNINGKAST 4

THE GOOD, THE BAD AND THE OLD ONE

The good, the bad and the old one inntar scenen med sjarm og gentlemannsmanerer. Man merker med en gang at dette er en samspilt trio, som spiller deilig poprock, med en tørr tvist. Dette er et show de kommer til å huske i lang tid fremover. Takk for et fantastisk show!
TERNINGKAST 3

Tekst: Christian Kruse
Foto: Stig Pallesen - stig@emergenza.no