ПОИСК ГРУПП
WORLD
3ТВОЙ ГИГ НА СЦЕНЕ!
2Встреча и Подтверждение даты концерта
1Подать заявку на участие
ИНФОРМАЦИЯ О КОНЦЕРТЕ
ГЛАВНАЯ  >  КОНЦЕРТЫ  >  КОНЦЕРТЫ В МИРЕ  >  Информация о концерте
Последние Медиа файлы
  • ВИДЕО
  • АУДИО
  • ФОТО
5/4/2021 11:57:23 AM

Rusted Nail

5/4/2021 11:56:20 AM

Rusted NailПредстоящие концерты
страна

Город

Ближайшие выступления на сцене
Заявка подана вчера в 1:54

Bereg.Inya

Other...
Россия
Заявка подана 08 мая 2021 в 20:31

Soul BLight

Punk rock
Россия
Заявка подана 06 мая 2021 в 16:39

Big Ban

Heavy Metal
Россия
Ближайшие международные выступления
Заявка подана 22 часа(ов) назад

Cem Atalay

Other...
Германия
Заявка подана 22 часа(ов) назад

Fimbers

Alternative rock
Украина
Semi final номер1 - Вт, 17 Март 2015
Телефон

Электронная почта

Информация:
Lille VEGAEnghavevej 40, København V Посмотреть карту
Группа   Музыкальный жанр ВИДЕО аудио голосов
1 Ingurland Funky pop 190
2 Alfen Hip Hop 111
3 Standing on Giants Pop Punk 105
4 Cloudy Avenue Rock 102
5 Is It Contagious? Alternative rock 98
6 Psychedelic Power Haze Blues rock 76
7 DetBarChris Urban Pop 71
8 Thomas Thaarup Pop 63
MEDIA
Semifinalerne i Emergenza Festival er et af årets højdepunkter i Vega når det gælder upcoming bands og artister.
De musikere som er udvalgte at spille i Vega fra de indledende runder får muligheden for at vise at de har det der lille ekstra der gør at man bare må høre mere af dem og opleve dem live i Vega.

Is It Contagious?
Så gik det løs denne tirsdag aften på Lille Vega, Kbh til årets første Emergenza semifinale.
På slaget 19.30 entrerede Is It Contagious? scenen og med tung sound, skød de aftenen flot i gang. Bandet leverede et velspillet show, der var musisk varieret og alsidig i måden, bandet performede på med instrumentbyt og rolleændringer undervejs. Et spændende lydunivers med masser af energi, der fik publikum godt med fra start.

Alfen
Næste act på scenen denne tirsdag aften var Alfen, der til lejligheden havde medbragt en ekstra mand. To klaviaturer og et mindre elektronisk setup, der som helhed leverede et banke hårdt rap-/hiphop show. Dansksprogede tekster, tungt klaver og orgel samt heftige beats supplerede vokalen på fineste vis, hvor der til tider blev rappet så heftig hurtigt, at det kunne være vanskeligt at følge med. Stort bifald til- og fedt show fra Alfen.

C-neberg
Denne aften bød på endnu en hårdtslående rap-/hiphop act. Denne i form af C-neberg. De to gutter leverede et sæt med masser af nerve og punch suppleret med humør i det dansksprogede tekstunivers, der fik aftenens fremmødte publikum til at rocke og vugge til de lækkert gyngende beats. Tak for en fed fest til C-neberg denne aften på Lille Vega.

Cloudy Avenue
Aftenens fjerde optrædende var rockbandet Cloudy Avenue. De fire gutter gik på scenen og leverede et velspillet, tungt rockshow med masser af tyngde og tons, der rykkede Lille Vegas fremmødte denne tirsdag aften. Riffs med masser af boogie og power, hvor bandet viste format i fremførelsen. Tak til Cloudy Avenue for denne gedigne hyldest til rockmusikken.

Standing on Giants
Aftenens femte band var Standing on Giants, der løftede rockfanen flot videre på Lille Vega. Med udgangspunkt i et heftigt upbeat leverede de 4 drenge en hårdtslående koncert, der trak referencer til både punken, rocken og grungen. Bandet spillede med masser af power og aftenens publikum var med hele vejen gennem det velperformede sæt.

Ingurland
Så blev det Ingurlands tur til at stå på Lille Vegas scene. Dermed var det Lille Vegas tur til at høre en omgang svedig funk, der gik lige til benene på aftenens fine publikum. Med lækkert groove og flotte melodier, der gennemsyrede hele bandets sæt, blev der brilleret med flotte duetter og funky toner til alles store begejstring.

Psychedelic Power Haze
Aftenens næst sidste band var Psychedelic Power Haze. Trioen leverede et brag af en rockkoncert med masser af skævhed og tyngde, der fik salen til at gynge i takt med den yderst velfremførte musik, der indeholdt elementer fra såvel rock, blues og den tungere ende af genren. Bandet leverede et show med masser af nærvær og nerve. Tak til Psychedeliv Power Haze for den flotte performance.

Thomas Thaarup
Som sidste act gik Thomas Thaarup på scenen. Det fem mand store orkester leverede en levende og swingende funky koncert, der satte en flot ramme om en fantastisk aften og afvikling af årets første københavner semifinale på Emergenza festival. En stor tak til Thomas Thaarup for en super koncert samt et flot show, der rykkede Lille Vega.

Vi er klar til endnu en semifinale onsdag...