HLEDEJ KAPELU
WORLD
3HRAJTE LIVE!
2POTVRD DATUM MÉHO KONCERTU
1PŘIHLÁSIT SE NA FESTIVAL
PODROBNOSTI O KONCERTECH
DOMŮ  >  KONCERTY  >  KONCERTY PO CELÉM SVĚTĚ  >  PODROBNOSTI O KONCERTECH
AKTUÁLNI MÉDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • FOTOGRAFIE
2/19/2020 4:56:46 PM

Mazy Run

2/19/2020 2:28:27 PM

少年キッズボウイBUDOUCÍ KONCERTY
Země

Město

DALŠÍ KAPELY NA STAGE
zapsal 09 ledna 2020 v 10:58 hodin

Colorful People

Pop
česká republika
zapsal 24 října 2019 v 17:24 hodin

Bats vs. Cats

Alternative indie
česká republika
zapsal 27 března 2019 v 23:36 hodin

Hedgehog Eyes

Indie Rock
česká republika
Next bands around the globe
se zapsal méně než 1 hodina

BOOMBAND

Cover (generic)
Itálie
se zapsal před 6 hodinami

KANE

Heavy Rock
Austrálie
Semi final číslo1 - čt, 5 listopad 2015
Telefon

E-mail

Informace:
GarageChristiesgate 14, Bergen Zobrazit na mapě
Kapely   Žánr Audio Hlasů
1 Cerulean Son Rock 93
2 Oatside Indie Rock 75
3 The Tidy Hobos English Rock 66
4 Hoggormsafari Pop Punk 52
5 Duende Hard Rock 44
6 TheBeatBoxBoys Hip Hop 31
MEDIA
The BeatBoxBoys får æren av å åpne årets semifinaler og gjør det med trøkk. Gutta har utviklet showet fra sist gang, de virker mer på hugget og rapflowen er en innertier. Publikum virker å sette pris på det vi bare kan beskrive som en sterk start på kvelden.
Terningkast 3

Cerulean Son spiller opp med kraftig rock og høyt energinivå som fenger publikum med det samme, det virker som om artistene har tenkt lenge på å spille her i kveld. Energien er høy på det jevne men bygger seg opp mot større klimaks og gutta går av scenen til øredøvende jubel.
Terkaningkast 4

Duende inntar scenen og begynner litt forsiktig, men det tar ikke lang tid for også de spruter av energi der oppe på scenen, akkurat det publikum har ventet på. De hoier og skriker på gulvet foran og lar seg forføre av Duende og det som later til å være en av deres beste konserter noen sinne.
Terningkast 4

Hoggormsafari byr på en solid dose pop punk i høyt energisk tempo. Fine melodier og fengende refrenger gjør at publikum kan synge med, og de lar seg ikke be to ganger. Der noen av de andre bandene har gjort merkbare forandringer til det bedre virker Hoggormsafari å by på mye av det samme som sist. Absolutt ikke dårlig, men kanskje noe å utvikle videre.
Terningkast 4

Oatside har åpenbart bestemt seg for å være kveldens store festinnslag. De fire gutta på scenen er ikke enda myndige, men beviser for alle de fremmøtte på Garage at alder ikke nødvendigvis har noe å si i musikalsk sammenheng, og at man LETT kan få publikum med på fest til tross for at man selv må holde seg unna baren. Stemning satt, flott spilt gutter.
Terningkast 4

The Tidy Hobos er siste band ut i kveldens semifinale og de skuffer absolutt ikke. Fra første tone er det tydelig at disse gutta vet hva de driver med, samspillet er veldig godt mellom samtlige. Publikum er med på det som er av allsang og hyler seg såre når de synger med på sangene. En fantastisk avslutning på en like fantastisk kveld.
Terningkast 5