WORLD
BLOG - ALT OM MUSIK
Hjem  >  BLOG  >  Blog - Alt om musik
Vidste du at en af de mest streamede grupper på Spotify sidste år var Emergenza Festival vinderne Nico & Vinz? Videoen til deres single "Am I Wrong" er snart oppe på en kvart milliard(!) views på YouTube. De er helt enkelt en af tidernes største nordiske musikeksportsucceser - og de startede karrieren ved at deltage på Emergenza Festival.
Du kan give din musik et skub i den rigtige retning ved at tilmelde dig HER.

På den seneste SPOT festival var et af de helt store samtaleemner streaming, og her kan du få nogle forskellige inputs og synspunkter omkring emnet.

Hvis du også gerne vil videre med din musik, få flere fans, spille koncerter på etablerede spillesteder, skabe kontakter i musikbranchen og møde ligesindede musikere - så tilmeld dig Emergenza Festival ved at klikke HER.
I videoen herunder ser du et kort tilbageblik på forrige års internationale finale i Tyskland.

Det er få forundt at få lov til at stå på scenerne på de etablerede spillesteder. Man skal ikke undervurdere værdien af den erfaring man kan få ved at prøve kræfter med landets bedste spillesteder. Deltager du på Emergenza Festival får du som det eneste sted muligheden for at ruste dig til en fremtid indenfor musikken. Du har intet at miste - tilmeld dig nu med det samme ved at klikke HER.