WORLD
KLUBBINFO
Hem  >  Konserter  >  Klubbar  >  Klubbinfo
SENASTE MEDIA
 • VIDEO
 • LJUD
 • BILD
6/17/2021 11:05:27 PM

Corporain

6/16/2021 12:55:22 PM

FIREGROUNDKOMMANDE KONSERTER
Land

Stad

  NÄSTA BAND PÅ SCENEN
  Anmält 10 juni 2021 klockan 19:00

  Sebastian Caldas

  Progressive rock
  Sverige
  Anmält 24 maj 2021 klockan 09:13

  Tiger

  Alternative pop
  Sverige
  Anmält 28 april 2021 klockan 02:49

  Eddie Man

  Pop Rock Hip Hop
  Sverige
  Band som snart går upp på scener runt om i världen
  Anmält för 16 timmar sedan

  Na Ume

  Alternative metal
  Ryssland
  Anmält för 16 timmar sedan

  Ainur Bakhytnur

  Ethnic
  Kazakhstan
  Lille VEGA
     Lille VEGAEnghavevej 40, København V Visa karta

  VEGA er et regionalt spillested, der ejes og drives af den erhvervsdrivende fond Koncertvirksomhedens Fond, som er skabt med det ene formål at drive koncertvirksomhed. Dele af fondens musikdrift er baseret på kommunalt og statsligt tilskud.
  I 2011 gæstede ca. 250.000 mennesker VEGA, og spillestedet er blevet kåret som den bedste koncertscene i Europa af det internationale musikmagasin Live. Med tre adskilte koncertsale kan VEGA præsentere et bredt musikprogram, der dækker mange forskellige genrer. Den store koncertsal, Store VEGA, har kapacitet til 1.550 gæster, den mellemste sal, Lille VEGA, har plads til 500, mens der er plads til 250 gæster i Ideal Bar Live.
  Endvidere er der Ideal Bar i gadeniveauet, som er med til at skabe den perfekte ramme for en aften ude i det københavnske musik- og natteliv. VEGA råder over i alt 12 barer til servicering af publikum og musikere. VEGAs centrale placering i København og den tætte forbindelse til Sydsverige taget i betragtning, gør huset til et oplagt valg, når indendørskoncerter med internationale kunstnere skal planlægges.
  Årligt løber der omkring 250 koncerter og begivenheder af stabelen i VEGA, der alle afspejler VEGAs målsætning om at finde den rette balance mellem nye talenter og mere etablerede navne indenfor rock, pop, soul, hiphop, elektronisk- og verdensmusik samt præsentere publikum for diverse klubkoncepter. VEGAs egen produktion af koncerter og arrangementer er årligt repræsenteret ved ca. 150 koncerter, clubbing events, showcases og særarrangementer. VEGAs tekniske udstyr, hvor særligt lydsystemet er af høj kvalitet, garanterer en perfekt oplevelse.
  VEGA har åbnet dørene for de fleste af Skandinaviens førende kunstnere samt adskillige internationale stjerner som Prince, David Bowie, Björk, Suede, Kylie Minogue, Norah Jones, Moby, Foo Fighters, Blur og mange andre. Endvidere åbner VEGA dørene for klubfester med internationale stjerne-dj's såsom Fatboy Slim, Girl Talk, Erol Alkan, DJ Shadow og andre.