WORLD
KONSERTINFO
Hem  >  Konserter  >  Konserter i världen  >  Konsertinfo
SENASTE MEDIA
  • VIDEO
  • LJUD
  • BILD
5/4/2021 11:57:23 AM

Rusted Nail

5/4/2021 11:56:20 AM

Rusted NailKOMMANDE KONSERTER
Land

Stad

NÄSTA BAND PÅ SCENEN
Anmält 28 april 2021 klockan 02:49

Eddie Man

Pop Rock Hip Hop
Sverige
Anmält 29 mars 2021 klockan 11:35

RottenPerish

Metal
Sverige
Anmält 29 mars 2021 klockan 11:35

RottenPerish

Metal
Sverige
Band som snart går upp på scener runt om i världen
Anmält för 6 timmar sedan

Hybel Records

Hip Hop
Danmark
Anmält igår kl. 16:39

Big Ban

Heavy Metal
Ryssland
Final nr.1 - lö, 23 maj 2015
Tel.

E-post

Info:
Store VEGARejsbygade 1, København V Visa på karta
Band   Genre Video Ljud Röster
1 Alfen Hip Hop 0
2 Karl Johan Alternative rock 0
3 Ingurland Funky pop 0
4 In Situ Pop Rock Alternative 0
4 Sixten Madigan rock alternative 0
4 The Chain Gang Pop Rock 0
4 Verdensmænd World Music 0
5 Black Rose Rock 0
5 Cirka Rock 0
5 Without Voodoo Progressive rock 0
5 Electrick Village House Music 0
5 Walk My Elephant Funky pop 0
5 Oplev Norden Rock 0
MEDIA
In Situ
Så blev det lørdag d. 23. maj 2015 og tid til årets Emergenza DK finale i Store Vega, Kbh og aftenens første band på denne legendariske scene var In Situ. Bandet åbnede denne aftens finale elegant og leverede et habilt sæt bestående af flotte melankolske kompositioner med masser af stemning i de velspillede melodiske pop/rockede sange. In Situ fik publikum god med fra start. Så var festen skudt i gang.

Sixten Madigan
Aftenens næste band var Sixten Madigan. De fire gutter gik på og salen, der var klar til endnu en koncert, gav dem en varm velkomst. Bandets elektroniske backtrack beats klædte flot de fine elementer af melankoli og dyster stemning i de rockede sange, der blev leveret med masser af nerve, indlevelse og tyngde denne aften på Store Vega. En stor tak til Sixten Madigan for det forrygende show.

Black Rose
Så var det tid til en habil omgang hård rock af den klassiske slags. Med masser af spræl, koklokke og energi skød de fem gutter i Black Rose et flot show af foran aftenens fremmødte. Bandet beviste denne aften på Store Vega, at de mestrede bredt inden for genren, hvilket skabte en varieret og spændende koncertoplevelse. Stor tak til Black Rose, der med guitarerne i knæhøjde holdt en skøn fest denne lørdag aften.

Cirka
Aftenens fjerde band på scenen var Cirka, der startede stille op, men derefter bragede igennem sættet ud. Med deres energiudladning og elementer af både rock, funk, blues og det mere grungede leverede bandet en yderst habil og spændende præstation denne aften på Store Vega. Helstøbte numre og flotte arrangementer var hovedelementerne i dette energifyldte show. Tak til Cirka for en fed koncert.

Shred (Odense-vinder)
Vinderen fra Odense-finalen var Svendborgbandet Shred, der denne aften på Vega var med i dysten om at vinde DK finalen. Nu var der dømt hard rock n' roll for fuld smadder til salen, og det kan kun bekræftes, at de fem gutter - hvoraf tre spillede guitar - leverede en sand mur af lyd og masser af energi i showet. Det var tight, der var masser af attitude, der var fede soli. Kort sagt var der alt, der skulle til, for at levere et brag af et rockshow, hvilket bandet gjorde til fulde.

The Chain Gang
Så blev det Chain Gang's tur denne fantastiske finaleaften på Store Vega. Kvartetten enrerede scenen og startede lige på og hårdt med et sæt bestående af flotte rocksange, catchy omkvæd og velkomponerede melodier. Drengene spillede tight og med energi og power i udtrykket, hvilket også fik et godt fyldt Vega til at rocke med på musikken fra start. Fed koncert fra The Chain Gang. Rock on.

Alfen
Alfen, der denne aften på Store Vega igen havde medbragt kollaboratør Benjamin som DJ, leverede igen et heftigt og intenst show foran aftenens fremmødte. Hip hop, hurtige beats, power, temposkift og en masse skæve finurligheder gjorde Alfens udtryk unikt denne aften på Vega. Dette krydret med stemningsfulde klaversekvenser og rap, der blev leveret så hurtigt, at det var svært at følge med fyrede ekstra op under Vega. Alfen viste på aftenen stort format.

Ingurland
Sekstetten Ingurland gik på scenen foran et godt fyldt Vega, og bandet leverede fra første færd et svedigt, funky, lækkert groovy sæt, med masser af harmonier og lækre vokalarbejder fra de to forsangere, en kvindelig og en mandlig, der i fællesskab virkelig kunne fyre op under publikum flot akkompagneret af et yderst velspillende band. Gode kompositioner og flotte iørefaldende sange fra Ingurland. Tak for et fedt show.

Karl Johan
Karl Johan stillede denne aften på Vega med det store setup. To trommesæt, elektronik, bas, guitarer og ikke mindst Karl Johan selv. Karl Johan med band leverede en forrygende performance, der bød på tværrytmiske beats, spændende samspil og masser af tyngde. Bandet leverede den tighte, store, melodiske rock og med elementer af alternativ blev koncerten og musikken bestemt ikke mindre spændende. Tak til Karl Johan for den fede koncert.

Without Voodoo
Lidt forsinket gik Without Voodoo på scenen. Bandet var tændte og spillede et spændende sæt, der bevægede sig mellem mange genrer lige fra metal til rock og enddog det mere funky/jazzede udtryk. Det var både hårdt, tungt, skævt og flyvende med masser af dynamik og stemning. De skæve akkorder skabte et forrygende univers, der gjorde denne koncert både nærværende, spændende og fuld af energi.

Kannt (Århus-vinder)
Kannt vandt finalen d. 22.5. på Train i Århus, og var derfra nærmest taget direkte til København for at dyste videre i den landsdækkende Emergenza DK finale på Vega. Gruppen leverede et intenst show, der bestod af trommer med elektronisk backtrack, der var flot styret og afmålt til både rap og lækker sang fra de to frontfigurer. Spændende, groovy, afdæmpet electronica med mange fine elementer af funky, soulet power, dynamik og stemning. Tak Kannt for det fede show.

Electrick Village
Electrick Village gik på scenen og hvad andet er der at sige end: What a party!!! Duoen fremførte igen en sublim housefest og helt forrygende, gennemført electrohouse/progressiv/Agressive house/EDM, der gik lige til salen og skabte en fest. Ikke mindst da stort set hele Vega var nede i knæ for derefter at hoppe igen... En forrygende præstation af duoen, der denne aften på Vega også havde medbragt svensk gæstevokalist til løjerne. Fantastisk stemning og to gutter ved en pult. Sådan.

Verdensmænd
Verdensmænd entrerede denne aften på Vega scenen med otte mand, og oktetten leverede fra første færd verdensmusik med masser af power, hede bossa rytmer, arabiske skalaer og elementer fra både Latin, ska, funk og rap på vokalen med skarpe danske tekster. Et yderst spændende og dynamisk sæt med masser af variation og dynamik fra de otte på scenen, der fik Vega til at gynge denne lørdag aften. Godt gået Verdensmænd.

Walk My Elephant
Anden sidste band på scenen denne aften på Vega var Walk My Elephant. Med lys i trommestikkerne leverede drengene et groovy sæt med masser af boogie og gang i den. Bandets funky, pågående rock, med elementer fra både ska og punk blev denne aften leveret med masser af indlevelse, tyngde og dynamik. Et velspillet sæt, der blev tight og flot leveret til aftenens publikum på Store Vega.

Oplev Norden
Forsinket ca 20. minutter var det nu blevet tid til denne Emergenza DK finaleaftens sidste band Oplev Norden. Kvartetten var veloplagt, selvom det var sent, og satte med deres tighte rock/pop et flot punktum for denne finale. Flotte melodier, godt korarbejde og funky elementer kendetegnede denne koncert, der endvidere bød på gode soli og masser af groove og nerve til aftenens publikum. Tak til Oplev Norden for den fine koncert.

En stor tak skal lyde til alle bands, fremmødte og crew. Næste stop er Stockholm til den nordiske finale. Emergenza Danmark er tilbage næste år. Vi ses igen i 2016.

RESULTATER:

DK-FINALE:
Vinder: Alfen (Øst-DK vinder) - skal repræsentere Danmark i den Nordiske finale i Stockholm lørdag 6/6.
2. plads: Kannt (Vest-DK vinder)
2. plads: Shred (Syd-DK vinder)

ØST-DK FINALE
Vinder: Alfen
2. plads: Karl Johan
3. plads: Ingurland

Klik her for at se det samlede resultat samt billeder fra finalen