ZOEK EEN BAND
WORLD
3PLAY LIVE ON STAGE!
2BEVESTIG JE OPTREDEN
1SCHRIJF JE IN OM TE SPELEN OP HET FESTIVAL
CONCERT DETAILS
Home  >  Concerten  >  Optredens over de hele wereld  >  Concert Details
RECENTE MEDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • FOTO
5/4/2021 11:57:23 AM

Rusted Nail

5/4/2021 11:56:20 AM

Rusted NailTOEKOMSTIGE OPTREDENS
Land

Stad

AANKOMENDE BANDS
ingeschreven de 03 maart 2021 om 19:54 uur

Five Minute March

Rock
Nederland
ingeschreven de 19 februari 2021 om 20:55 uur

5PM

Progressive rock
Nederland
ingeschreven de 18 februari 2021 om 14:43 uur
Volgende bands op het podium over de hele wereld
ze ingeschreven 14 uur geleden

kkk

Alternative Francophone
Angola
Gisteren op 16:06

Benjamin Krauss

Other...
Duitsland
1st step no.4 - za, 8 maart 2014
Telefoonnummer

E-mail

Informatie:
AtlasVester Allé 15, Aarhus Kaart bekijken
Band   Genre Video Audio Stemmen
1 Nowhere on Foot Indie Rock 137
2 Vrangsiden Alternative pop 108
3 Umlaut Garage Rock 92
4 Vinkulum Hard Rock 91
5 KAMiKARSE Funky pop 75
6 Federal Unicorn Rock 68
7 Velociter Heavy Metal 57
8 Beg To Differ Progressive rock 51
9 Via Mala Alternative rock 44
MEDIA
Vrangsiden var det perfekte band at åbne denne aften med. En varm stemme og en aldeles charmerende forsangerinde sørgede sammen med bandet for at publikum blev budt indenfor på Atlas til denne sidste indledende runde i dette års Emergenza Festival i Århus. Et godt sammenspillet band leverede den ene alternative popsang efter den anden til publikums store begejstring.

Beg To Differ er aftenens andet band. De spiller progressiv rock med flotte harmonier, følt guitarspil og en energisk trommeslager. Sangeren krænger sjælen ud og publikum er vilde med at blive rykket rundt på denne måde.

Kamikarse indtager scenen med charmerende, dansksproget funky pop. Der er store smil på læberne hele vejen rundt i bandet og det er tydeligt at bandet elsker at stå på scenen på et etableret spillested. Publikum er ikke sene til at klappe efter hvert nummer og bandet forlader scenen efter et veludført gig.

Vinkulum får folk til at danse, rocke og et par enkelte headbanger foran scenen fra første sang. Musikstilen er hard rock og det fem mand store band formår virkelig at komme ud over scenenkanten. Håndtegn og ølflasker hæves i salut mod bandet som tak for en god koncert.

Nowhere on Foot indtager scenen ledsaget af stor jubel fra publikum. Kvartettet spiller indie rock med passager som kunne minde om de stille passager i sange skrevet af Arctic Monkeys, og det er leveret af et band hvor medlemmerne er mellem 14 og 15 år gamle! Hvilken koncert og hvilket udtryk disse unge herrer viste os i aften på scenen i Atlas!

Velociter er aftenens eneste metal band. De fire gutter ligger hårdt fra land og der headbanges på livet løs både på og foran scenen. Bandet udlover en tshirt til den person som giver den mest gas og det udløser endnu mere headbanging. Bandet går af scenen med store smil på læben efter en veludført koncert på en af Aarhus' bedste koncertklubber.

Umlaut spiller garage rock i den klassiske stil. Trommer, bas og guitar er alt man behøver og disse gutter viser os hvor skabet skal stå. Solide riffs, gode melodier og en tight rytmegruppe gør dette til et af aftenens tungeste indslag. Det skal blive spændende at følge dette band fremover.

Federal Unicorn stiller tre mand høj på scenen med fuld tryk på! Genren er rock i rendyrket form. Publikum lader til at være helt med på at rocke videre denne aften og det ene bifald efter det andet skyller op mod bandet.

Via Mala slutter aftenen og de indledende runder af med manér. Ålborgbandet skyder sit set i gang og publikum er helt fremme ved scenen for at nyde aftenens sidste show. Alternativ rock når det er bedst. Tak for en fantastisk koncert og en uforglemmelig aften på Atlas!