ZOEK EEN BAND
WORLD
3PLAY LIVE ON STAGE!
2BEVESTIG JE OPTREDEN
1SCHRIJF JE IN OM TE SPELEN OP HET FESTIVAL
CONCERT DETAILS
Home  >  Concerten  >  Optredens over de hele wereld  >  Concert Details
RECENTE MEDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • FOTO
5/15/2021 9:59:43 AM

DUSTY WHEEL

5/4/2021 11:57:23 AM

Rusted NailTOEKOMSTIGE OPTREDENS
Land

Stad

AANKOMENDE BANDS
ingeschreven de 03 maart 2021 om 19:54 uur

Five Minute March

Rock
Nederland
ingeschreven de 19 februari 2021 om 20:55 uur

5PM

Progressive rock
Nederland
ingeschreven de 18 februari 2021 om 14:43 uur
Volgende bands op het podium over de hele wereld
ze ingeschreven 1 uur geleden

Back in Time

Jazz
Rusland
ze ingeschreven 15 uur geleden

DUSTY WHEEL

Rock
Spanje
1st step no.3 - vr, 7 maart 2014
Telefoonnummer

E-mail

Informatie:
AtlasVester Allé 15, Aarhus Kaart bekijken
Band   Genre Video Audio Stemmen
1 Bloated Modern Rock 106
2 GRØNLUND Rap 94
3 Waves Set Ablaze Alternative progressive 76
4 Calico Indie Rock 65
4 Joy Alley Rock 65
6 9000 John Doe Rock metal 59
7 Drivenfield Hard Rock 58
8 Reversed Effort Progressive rock 53
9 E'nemia Melodic Metal 52
MEDIA
Calico er første band på scenen i den tredje indledende runde af Emergenza Festival i Århus. De spiller indie rock og visse af vokalpassagerne leder tankerne hen på Kashmir mens guitarspillet og keyboardfladerne kunne være fra Bon Iver. Tak for en flot åbning af aftenen. 

Drivenfield fra Horsens er aftenens andet band. De spiller powerfuld hard rock som ville passe godt på statsfængslet. Bandet udstråler en enorm energi på scenen og publikum tager godt imod dem. 

9000 John Doe kommer fra Ålborg og de spiller rock metal. Der er dømt tråd og dobbeltpedal og masser af energi! Der bliver rocket igennem blandt publikum og et par stykker headbanger foran scenen. 

Reversed Effort byder os indenfor i deres helt eget univers. Genren er progressiv rock og de har en skøn blanding af effekter og rene klare guitarlyde krydret med flere forskellige taktarter og en intens udstråling på scenen. 

Joy Alley fra Ålborg sparker gang i festen med en ordentlig om rock med stærke pop melodier. De fire gutter har en fantastisk udstråling og de leverer en perfekt performance som publikum er helt oppe at ringe over.

Grønlund er dansk rap med metal guitarer og et hårdt beat. Folk kaster hænderne i vejret fra første sang og Atlas bliver rocket igennem fra første række til bagerst i salen.

E'nemia er aftenens eneste metal band. Ålborgenserne spiller melodisk metal og alle på scenen bevæger sig med en sådan energi at det kan mærkes helt ude på gaden! Der headbanges og rockes blandt publikum, som nyder at blive rystet igennem på denne måde en fredag aften.

Bloated spiller moderne rock. Kvartetten sparker Atlas ned med mere power end kalundborgfærgen. Et intenst show med musikere som mestrene sine instrumenter og en charmerende vokalist som har publikum i sin hule hånd. Tak for en god koncert.

Waves Set Ablaze afslutter denne tredje indledende runde med maner. Selv om bandet ikke har sin bassist med denne aften formår de at løfte stemningen til et højdepunkt og publikum kvitterer med store klapsalver. Tak for et fantastisk show!