ETSI BÄNDIÄ
WORLD
3LIVENÄ LAVALLE!
2VARMISTA KEIKKAPÄIVÄSI
1ILMOTTAUDU SOITTAMAAN FESTIVAALISSA
KEIKAN TIEDOT
Koti  >  Keikat  >  Keikat  >  Keikan tiedot
VIIMEISIN MEDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • KUVA
1/20/2020 11:47:44 PM

Bunker

1/20/2020 11:47:18 PM

BunkerTULEVAT KEIKAT
Maa

Kaupunki

SEURAAVAT BÄNDIT LAVALLE
He kirjautuivat 17 tuntia sitten

Dani

Rap
Suomi
Liittyi eilen klo 13:49

Oceill

Progressive Metal
Suomi
Kirjautunut 18 tammikuu 2020 klo 11:22
Seuraava bändi lavalle maailmanlaajuisesti
He kirjautuivat 8 tuntia sitten

LaaZ

Other...
Saksa
He kirjautuivat 8 tuntia sitten

Bunker

Hard Rock
Espanja
1st step määrä3 - pe, 2 lokakuu 2015
Puhelinnumero

Sähköposti

Info:
GarageChristiesgate 14, Bergen Näytä kartalla
Bändit   Laji Video Audio Ääntä
1 Naavah Rock '70 0
1 SteinBeaten Alternative rock 0
1 LENOLE Hip Hop 0
1 Tom Stockman Pop Rock 0
1 The Tidy Hobos English Rock 0
1 Children of Carnivale Jazz Rock 0
MEDIA
Naavah er første band ut i den tredje innledende runden av Emergenza Festival Bergen på Garage. Etter en stille og stemningsfull intro setter showet i gang. De spiller dreven blues rock med gode melodiske passasjer og storslåtte refreng.
Terningkast 3

SteinBeaten setter festen på Garage i gang for alvor, publikum står helt fremme ved scenekanten og skriker ellevillt etter hver låt. Guttene skaper stemning som få og energien de sender ut i rommet får de tilbake i tidobbel forstand. Bandet gjør sine saker bra og melodiene er velkomponerte.
Terningkast 4

Lenole inntar scenen til stor jubel fra publikum. Fredagsfesten er igang - og for en fest det ble! Med selvsikker flow og hardtslående låter legger Lenole Garage for sine føtter med sine hiphop-vibber, og beviser at musikk ikke handler om sjanger men om låtskriving, fremførelse og tilstedeværelse.
Terningkast 4

Tom Stockman består av fem musikere på sine respektive instrumenter, henholdsvis trommer, bass, gitar og to vokalister. De har åpenbart tenkt over det visuelle siden alle på scenen er veldig stilfullt kledd. Musikalsk leverer de en solid opptreden og det er tydelig at dette bandet er gode sammen og kjenner hverandre godt. Flott konsert!
Terningkast 4

The Tidy Hobos har et særegent sceneshow hvor de bruker ansiktsmaling og kommuniserer utelukkende på dreven britisk med publikum. Rå og naken indie rock later til å bli godt motatt på Garage i kveld og bandet får utvilsomt satt stemningen i vater denne fredagskvelden.
Terningkast 4

Children of Carnivale er denne kveldens siste band på scenen. De leverer en veldig overbevisende konsert som tar utgangspunkt i et utrolig samspilt band og en skikkelig bra vokalist. Publikum er elleville og skriker lenge på mer når bandet går av scenen. Children of Carnivale er et band som det skal bli meget spennende å følge fremover.
Terningkast 5