HLEDEJ KAPELU
WORLD
3HRAJTE LIVE!
2POTVRD DATUM MÉHO KONCERTU
1PŘIHLÁSIT SE NA FESTIVAL
PODROBNOSTI O KONCERTECH
DOMŮ  >  KONCERTY  >  KONCERTY PO CELÉM SVĚTĚ  >  PODROBNOSTI O KONCERTECH
AKTUÁLNI MÉDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • FOTOGRAFIE
11/20/2019 4:29:10 PM

The TENGUZ

11/20/2019 4:28:22 PM

The TENGUZBUDOUCÍ KONCERTY
Země

Město

DALŠÍ KAPELY NA STAGE
zapsal 24 října 2019 v 17:24 hodin

Bats vs. Cats

Alternative indie
česká republika
zapsal 27 března 2019 v 23:36 hodin

Hedgehog Eyes

Indie Rock
česká republika
zapsal 18 února 2019 v 14:03 hodin

Frozen Poppyhead

Alternative metal
česká republika
Next bands around the globe
se zapsal méně než 1 hodina

Uhrbak

Pop
Dánsko
se zapsal před 2 hodinami

Flies Flies Flies

Other...
Německo
Semi final číslo3 - so, 7 listopad 2015
Telefon

E-mail

Informace:
GarageChristiesgate 14, Bergen Zobrazit na mapě
Kapely   Žánr Video Audio Hlasů
1 SteinBeaten Alternative rock 123
2 No Clue Funky rock 114
3 Snais Pop 101
4 Animosity Kills Metal 85
5 Snø Pop Rock 80
6 Stjernestøv Indie Pop 72
7 LENOLE Hip Hop 63
MEDIA
No Clue er første band ut i kveld, en litt yngre gjeng som utviser mye mer selvsikkerhet på scenen enn i de innledende rundene. De gjennomfører en veldig fin konsert og det skal bli spennende å følge de fremover.
Terningkast 4

Stjernestøv har en attitude i lydbildet som gjør musikken deres unektelig forlokkende, noe publikum opplever til gangs på Garage i kveld. Innlevelsen under fremføringene er intens, samspillet godt og passasjene med både piano og fiolin er godt gjennomført. Det er vokalen som stikker seg ut og blir bærende igjennom de fleste låtene, hvilket suppleres godt av bandets bassist.
Terningkast 3

Animosity Kills setter fart på stemningen med sin kraftfulle metal. De kjenner hverandre åpenbart godt og er godt samspilte der særlig trommis leverer mye energi til publikum. Et perfekt show.
Terningkast 4

SteinBeaten inntar scenen til stor jubel fra publikum, det er mange som har ventet på denne gjengen. De blir heller ikke skuffet og bandet leverer en veldig velspilt konsert, godt trykk fra scenen og gode fengende låter.
Terningkast 4

Lenole er kveldens hiphop-innslag og leverer minst like masse attitude som hun gjorde i forrige runde, god energi på scenen og god flow i låtene. Det har vært vanen at publikum slapper litt mer av når det er sjangerbytte, men Lenole beviser at hun kan dra hvem som helst på gulvet med sin opptreden. Takk for et bra show!
Terningkast 3

Snais er uten tvil dagens store energibombe og leverer et show uten sidestykke. Deres fengende tekster og særs smittende sceneshow løfter taket av Garage og setter publikum for alvor i stemningsmodus. Unison fest på Garage, konge!
Terningkast 4

Snø er siste band ut av årets semifinalister, og dette må kanskje være kveldens mest emosjonelle innlevelse av musikerne på scenen. Det sterke uttrykket smitter over på publikum og de høster stor applaus når de går av scenen og avslutter en minneverdig konsertkveld på Garage.
Terningkast 5