HLEDEJ KAPELU
WORLD
3HRAJTE LIVE!
2POTVRD DATUM MÉHO KONCERTU
1PŘIHLÁSIT SE NA FESTIVAL
PODROBNOSTI O KONCERTECH
DOMŮ  >  KONCERTY  >  KONCERTY PO CELÉM SVĚTĚ  >  PODROBNOSTI O KONCERTECH
AKTUÁLNI MÉDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • FOTOGRAFIE
1/28/2020 1:50:40 PM

Vitriolic Swipe

1/28/2020 1:50:05 PM

Vitriolic SwipeBUDOUCÍ KONCERTY
Země

Město

DALŠÍ KAPELY NA STAGE
zapsal 09 ledna 2020 v 10:58 hodin

Colorful People

Pop
česká republika
zapsal 24 října 2019 v 17:24 hodin

Bats vs. Cats

Alternative indie
česká republika
zapsal 27 března 2019 v 23:36 hodin

Hedgehog Eyes

Indie Rock
česká republika
Next bands around the globe
se zapsal méně než 1 hodina

Vitriolic Swipe

Alternative indie
Finsko
se zapsal před 4 hodinami

xKOMARx

Funky pop
Polsko
1st step číslo4 - so, 3 říjen 2015
Telefon

E-mail

Informace:
GarageChristiesgate 14, Bergen Zobrazit na mapě
Kapely   Žánr Video Audio Hlasů
1 Snais Pop 103
2 No Clue Funky rock 74
3 Snø Pop Rock 56
4 Cerulean Son Rock 45
5 Michael Pardalos Rap 41
6 Children of Cain Black Metal 36
7 Dahl Folk 35
8 General Chesz Hip Hop 34
MEDIA
Dahl setter fart på den fjerde og siste innledende runde av Emergenza Festival Bergen på Garage. Med herlige tekster og fin traktering av 12-strengers-gitar leverer Dahl en perfekt start på denne lørdagskvelden.
Terningkast 3

General Chesz inntar scenen med et one-man hiphop show. Med stilsikre låter og en god flow beviser han på Garage at vi har med en en ung artist med en fin musikalsk fremtid foran seg å gjøre. Publikum kaster hendene i været og beveger seg i takt til musikken. Flott fremførelse av den unge mannen.
Terningkast 3

Children of Cain er kveldens tyngste band. Med ansiktsmaling og et aggressivt sceneshow skiller denne gjengen seg ut med det samme. Bandet består av en dyktig kvinnelig bassist, en lynrask trommis, en god gitarist og en energisk vokalist. De er med på å gi kvelden fin variasjon og bra for et publikum som får oppleve mye variert musikk på en og samme kveld.
Terningkast 3

Michael Pardalos er neste artist ut på scenen i Bergen. Med seg har han sin bror på trommer og de leverer et kraftfullt og godt hiphop-show som publikum virkelig digger. Det er skikkelig lørdagsstemning i lokalet, folk kommer i stemning og applausen står i taket etter hver låt.
Terningkast 4

Snais går på scenen og blåser regelrett taket av Garage - for en stemning og energi det er i lokalet! Med gode vers og smittsomme refreng setter denne gjengen virkelig standarden for kvelden. Trommis, bassist og gitarist, samt sanger og tre korjenter utgjør til sammen Snais og seg i mellom leverer de et show som alle i publikum vil huske i lang tid fremover. Meget bra!
Terningkast 5

Cerulean Son kommer utenbys fra men viser at man kommer langt i vestlandets musikkhovedstad Bergen når man stiller med et solid sluttprodukt. De trollbinder publikum og holder godt musikalsk grep på alle i lokalet med gode komposisjoner og et energisk liveshow.
Terningkast 4

No Clue setter ytterligere fart i festen. Disse fire unge herrene spiller melodisk pop som omfatter både rolige passasjer og energiske rytmer. Publikum er med fremme ved scenen og beveger seg i takt til i musikken. Settet var kanskje litt kort, men det vi så var veldig bra.
Terningkast 3

Snø er siste band ut i årets innledende runder på Garage. De spiller en slags progressiv rock med større fokus på vokalistens flotte stemme i kombinasjon med teknisk dyktighet fra bandets øvrige medlemmer. Publikum lager en ellevill fest og dette blir uten tvil en perfekt avslutning på en fantastisk helg i Bergen hvor vi hyller kremen av musikere som er up and coming i nærområdet.
Terningkast 5