HLEDEJ KAPELU
WORLD
3HRAJTE LIVE!
2POTVRD DATUM MÉHO KONCERTU
1PŘIHLÁSIT SE NA FESTIVAL
PODROBNOSTI O KONCERTECH
DOMŮ  >  KONCERTY  >  KONCERTY PO CELÉM SVĚTĚ  >  PODROBNOSTI O KONCERTECH
AKTUÁLNI MÉDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • FOTOGRAFIE
1/19/2020 2:16:10 AM

Mys

1/18/2020 4:04:38 PM

UNFOLDSBUDOUCÍ KONCERTY
Země

Město

DALŠÍ KAPELY NA STAGE
zapsal 09 ledna 2020 v 10:58 hodin

Colorful People

Pop
česká republika
zapsal 24 října 2019 v 17:24 hodin

Bats vs. Cats

Alternative indie
česká republika
zapsal 27 března 2019 v 23:36 hodin

Hedgehog Eyes

Indie Rock
česká republika
Next bands around the globe
se zapsal před 4 hodinami

Moro YY

Hip Hop
Dánsko
se zapsal před 10 hodinami

Mooky

Electro Pop
Dánsko
1st step číslo3 - pá, 2 říjen 2015
Telefon

E-mail

Informace:
GarageChristiesgate 14, Bergen Zobrazit na mapě
Kapely   Žánr Video Audio Hlasů
1 Naavah Rock '70 0
1 SteinBeaten Alternative rock 0
1 LENOLE Hip Hop 0
1 Tom Stockman Pop Rock 0
1 The Tidy Hobos English Rock 0
1 Children of Carnivale Jazz Rock 0
MEDIA
Naavah er første band ut i den tredje innledende runden av Emergenza Festival Bergen på Garage. Etter en stille og stemningsfull intro setter showet i gang. De spiller dreven blues rock med gode melodiske passasjer og storslåtte refreng.
Terningkast 3

SteinBeaten setter festen på Garage i gang for alvor, publikum står helt fremme ved scenekanten og skriker ellevillt etter hver låt. Guttene skaper stemning som få og energien de sender ut i rommet får de tilbake i tidobbel forstand. Bandet gjør sine saker bra og melodiene er velkomponerte.
Terningkast 4

Lenole inntar scenen til stor jubel fra publikum. Fredagsfesten er igang - og for en fest det ble! Med selvsikker flow og hardtslående låter legger Lenole Garage for sine føtter med sine hiphop-vibber, og beviser at musikk ikke handler om sjanger men om låtskriving, fremførelse og tilstedeværelse.
Terningkast 4

Tom Stockman består av fem musikere på sine respektive instrumenter, henholdsvis trommer, bass, gitar og to vokalister. De har åpenbart tenkt over det visuelle siden alle på scenen er veldig stilfullt kledd. Musikalsk leverer de en solid opptreden og det er tydelig at dette bandet er gode sammen og kjenner hverandre godt. Flott konsert!
Terningkast 4

The Tidy Hobos har et særegent sceneshow hvor de bruker ansiktsmaling og kommuniserer utelukkende på dreven britisk med publikum. Rå og naken indie rock later til å bli godt motatt på Garage i kveld og bandet får utvilsomt satt stemningen i vater denne fredagskvelden.
Terningkast 4

Children of Carnivale er denne kveldens siste band på scenen. De leverer en veldig overbevisende konsert som tar utgangspunkt i et utrolig samspilt band og en skikkelig bra vokalist. Publikum er elleville og skriker lenge på mer når bandet går av scenen. Children of Carnivale er et band som det skal bli meget spennende å følge fremover.
Terningkast 5