HLEDEJ KAPELU
WORLD
3HRAJTE LIVE!
2POTVRD DATUM MÉHO KONCERTU
1PŘIHLÁSIT SE NA FESTIVAL
PODROBNOSTI O KONCERTECH
DOMŮ  >  KONCERTY  >  KONCERTY PO CELÉM SVĚTĚ  >  PODROBNOSTI O KONCERTECH
AKTUÁLNI MÉDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • FOTOGRAFIE
1/22/2020 2:45:05 AM

Sidy Kobra

1/21/2020 11:29:41 PM

OzBUDOUCÍ KONCERTY
Země

Město

DALŠÍ KAPELY NA STAGE
zapsal 09 ledna 2020 v 10:58 hodin

Colorful People

Pop
česká republika
zapsal 24 října 2019 v 17:24 hodin

Bats vs. Cats

Alternative indie
česká republika
zapsal 27 března 2019 v 23:36 hodin

Hedgehog Eyes

Indie Rock
česká republika
Next bands around the globe
se zapsal 1 hodina

Y

Other...
Japonsko
se zapsal před 5 hodinami

Немой День

Electro Rock
Rusko
1st step číslo2 - čt, 1 říjen 2015
Telefon

E-mail

Informace:
GarageChristiesgate 14, Bergen Zobrazit na mapě
Kapely   Žánr Video Audio Hlasů
1 St. Bennett's Alternative rock 75
2 Stjernestøv Indie Pop 60
3 Among Colors Alternative rock 48
4 Animosity Kills Metal 42
5 Vermin Theory Alternative metal 35
6 Savik Electronic 27
MEDIA
Among Colors får æren av å starte den andre innledende runden av Emergenza festivalen i Bergen. De spiller pop-rock med sterke vers og kraftige storslåtte refreng, Muse har så absolutt ikke levd forgjeves. Publikum er på hugget og applausen er enstemmig etter hver sang.
Terningkast 4

Animosity Kills inntar scenen som andre band ut på Garage, forøvrig ett av Bergens fremste live-steder. Ikke færre enn tre gitarister står sammen på scenen her og i femspann med bassist og trommis skaper de absolutt et kraftig uttrykk og leverer en unektelig energi som publikum er helt med på.
Terningkast 4

St. Bennett's leverer et show som sjelden er sett på Garage tidligere. Med fengende rockelåter og en helt utrolig tilstedeværelse på scenen tar de publikum med storm. Når de i tillegg stiller i sceneklær som er helt i tråd med opptreden gjør det bare helhetsinntrykket enda bedre.
Terningkast 4

Savik byr på en en omgang EDM som ikke akkurat er i tråd med musikken Garage er mest kjent for å servere, men som med alt annet i livet er det ofte godt med avveksling fra normen. Dette er noe dagens ungdom lett kan like, men de to gutta klarer aldri å få med seg publikum og dermed kommer aldri showet skikkelig i gang.
Terningkast 2

Vermin Theory serverer en solid dose hardrock med innslag og nyanser av metall. Det er tydelig at denne trioen er godt samspilt og gleden de utviser på scenen er kanskje selve nøkkelen til å levere en solid konsert. Publikum tar godt imot musikken og bandet forlater scenen til stående applaus. Gode greier.
Terningkast 3

Stjernestøv er siste band ut i denne andre innledende runden, forøvrig på en av ukens beste dager for live musikk. Dette er kveldens andre avstikker fra noen av de mer tradisjonelle sjangerene og dette gjør Stjernestøv til kveldens perfekte avslutning. Mange fengende vokalpassasjer kombinert med gode instrumentalferdigheter er mye av det som er medvirkende til at gjengen i Stjernestøv skiller seg ekstra ut i kveld. En fantastisk avslutning på en fantastisk kveld!
Terningkast 4