ZOEK EEN BAND
WORLD
3PLAY LIVE ON STAGE!
2BEVESTIG JE OPTREDEN
1SCHRIJF JE IN OM TE SPELEN OP HET FESTIVAL
DE HEADLINERS VOOR DE INTERNATIONALE FINALES
Home  >  Bands  >  De headliners voor de internationale finales
RECENTE MEDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • FOTO
1/24/2021 10:18:54 AM

money on mustache

1/24/2021 10:18:14 AM

money on mustacheTOEKOMSTIGE OPTREDENS
Land

Stad

AANKOMENDE BANDS
ingeschreven de 02 september 2020 om 1:08 uur

Emry Ghill

Indie Pop
België
ingeschreven de 16 juli 2020 om 19:41 uur

Sambiaz

Pop Rock
België
ingeschreven de 21 april 2020 om 11:53 uur

Suber Oaks

Indie Rock
België
Volgende bands op het podium over de hele wereld
Gisteren op 0:35

Gotar

Thrash Metal
Polen
Gisteren op 22:27

Tony s Band

Other...
Rusland
DE HEADLINERS VOOR DE INTERNATIONALE FINALES
De internationale finale van Emergenza is in het tweede weekeinde van Augustus in Duitsland, als deel van het zeer succesvolle Taubertal Open Air Festival, wat rond de 20.000 bezoekers trekt. De finalisten van de hele wereld spelen daar samen met internationale supersterren en genieten van de atmosfeer van het driedaagse festivalPRODIGY
The Prodigy - de eerste, de enige en de meest succesvolle band die electronische muziek en punk heeft gecombineerd
BUSH
De enige britse band van de grunge periode die de "Seattle sound' in de 90's produceerde.
SKUNK ANANSIE
Een van de meest krachtige britse rockbands uit de scene.
THE HIVES
De beste garagerock band uit Zweden. Ruig, opwindend en simpelweg geweldig.
THE EDITORS
Sinds hun eerste doorbraak in 2005, met de single "Munich" zijn ze niet meer te stoppen.
MIKA
Werelds grootste britse Popster. Twee albums op nummer 1 over de hele wereld.
PINK
Een van America's grootste export superstars.
PLACEBO
Gevormd in londen, op het hoogtepunt van Britpop en ging met succes tegen deze stroming in.
THE CURE
Een van de meest succesvolle en.
IGGY POP
De grootvader van de punk.
THE DARKNESS
Deze gekke rock 'n roll band heeft geen introductie nodig.
BAD RELIGION
Also dubbed "the intellectuals of punk", Bad Religion are one of the hardest working bands out there in the festival circuit and considered by most in the business true legends and pioneers. They formed and released through their own label called Epitah and then later signed and launched the careers of Rancid, The Vandals, NO FX, The offspring, L7 and Pennywise. They are one of the most intelligent and socially aware bands out there mixing powerful political messages with punk energy. Always being politically aware, they involved the likes of Foo Fighters and many other rock contemporaries in releasing an album of songs against George Bush. Lead singer Greg Graffin is also an author of published books on the subjects of society and atheism and a respected professor of life science teaching his craft at U.C.L.A.
EMILBULLS
De Beierse alternatieve rockers zijn een succesverhaal. Na de formatie in 1995 in het zuiden van Duitsland besloten ze al snel om mee te doen aan Emergenza. Ondanks dat ze het festival niet hebben gewonnen, kregen ze toch een platendeal aangereikt door het team van Emergenza. Na hun eerste kleine release, zijn ze opgepikt door Island Records, voor een grote platendeal. Zo werden ze steeds groter en uiteindelijk hebben ze alle grote festivals in Europa al gehad. Emergenza heeft de band geco-managed en heeft Track1 records gemaakt. Met dit label heeft de band een zeer succesvolle tour door Noord-Amerika gehad. Emil Bulls is op deze manier een van de succesvolste bands, ontdekt door Emergenza.
ROYAL REPUBLIC
Zweeds nieuwste opkomende garagerockband. In een paar jaar zijn ze van kleine clubs in zuid-Zweden door Emergenza naar grote festivals door heel Europa gaan spelen. Door een platencontract is het heel snel gegaan. Nooit is toeren saai geworden voor deze band. Ook hebben ze in de top20 van 4 landen gestaan en hebben ze de prijs voor beste opkomende artiesten bij MTV Zweden gewonnen. Hun album is in de top40 gekomen in 6 landen en ze hebben in het voorprogramma van de grootste namen in de rockbusiness gestaan. Ze zijn met die namen de hele wereld overgegaan, waaronder Japan en Australie. Uit die laatste twee landen is een groot deel afkomstig van hun 10 miljoen Youtube hits. Emergenza's ondersteuning van Royal Republiek is het bewijs dat de hardwerkende bands uiteindelijk groot worden.