BİR GRUP ARAYIN
WORLD
3EMERGENZA Sahnesine çık ve çal
2Konser tarihini onayla
1Festivale kaydol
KULÜP DETAYLARI
ANA SAYFA  >  KONSERLER  >  Mekan Listesi  >  Kulüp detayları
SON MEDYA
  • VIDEO
  • SES
  • FOTOĞRAF
2/25/2017 12:24:32 AM

Arylide

2/25/2017 12:23:35 AM

Arylide







GELECEK KONSERLER
ülke

şehir

EMERGENZA'YA KAYIT OLAN GRUPLAR
Saat 01:42, 22 Şubat 2017'de kaydoldular

C-GKDV FOR FOLK

Folk
Türkiye
Saat 20:48, 23 Ocak 2017'de kaydoldular

Hesiem

Rock garage
Türkiye
Saat 23:32, 16 Ocak 2017'de kaydoldular

Change The Password

Garage Rock
Türkiye
Tüm dünyada sahneye çıkacak olan gruplar
6 saat önce kaydoldular

Turboboys

Other...
Rusya
7 saat önce kaydoldular

Synthonia Band

Pop Punk
İtalya
Kansas City
 



Kansas CityMunkebjergvej 140, Odense Haritayı Gör

Kansas City eksisterer for at forbedre forholdene for musikken i Odense. Dels på den kreative side – i selve processen med at skabe musik og at skabe optimale forhold for musikere i Odense, for vækstlaget – og dels igennem eksponering af disse musikere både i Kansas Citys eget spillested samt ved eksterne arrangementer med samarbejdspartnere, såsom Sport Event Fyn, spillestedet Posten, Kulturmaskinen, Studenterhuset m.fl.
Målet er at højne bevidstheden både i og uden for Odense omkring de kulturelle og kreative kræfter, der eksisterer i byen – og samtidig skabe så gode forhold for disse kræfter, at de vælger at blive i Odense og ikke søger ud til de større byer som København og Århus.
Projektet omkring et hus for musikere startede i 2005, hvor Kansas City, dengang Odense Rytme Center, som eneste græsrodsbevægelse blev en del af Odense kommunes Kulturstrategi. Dette skete netop med henblik på, at Odense Rytme Center skulle skabe og etablere optimale forhold for musikere i Odense, for på den måde, via disse musikeres skaberglæde, at få eksponeret Odense udadtil, som en by med masser af kulturelt liv og kreativitet.
I dag er det en realitet. Kansas City har, med 40 øvelokaler, over 100 bands og i nærheden af 500 musikere, som har deres daglige gang på stedet.
Modsat de større, etablerede steder i Odense, som Posten og Magasinet, eksisterer Kansas Citys spillested, som en slags træningsbane for de nye unge bands på vej. Det er således også her, at musikinteresserede i Odense har mulighed for at høre, hvad Odense og resten af landet har at byde på af nye bands og musikere.