BİR GRUP ARAYIN
WORLD
3EMERGENZA Sahnesine çık ve çal
2Konser tarihini onayla
1Festivale kaydol
KULÜP DETAYLARI
ANA SAYFA  >  KONSERLER  >  Mekan Listesi  >  Kulüp detayları
SON MEDYA
  • VIDEO
  • SES
  • FOTOĞRAF
2/25/2018 8:59:20 PM

Roxana Tutaj & Good Omen

2/25/2018 6:33:56 PM

LastGELECEK KONSERLER
ülke

şehir

EMERGENZA'YA KAYIT OLAN GRUPLAR
Saat 10:01, 08 Şubat 2018'de kaydoldular

Avan Proje

Electro Pop Rock
Türkiye
Saat 00:33, 22 Ocak 2018'de kaydoldular

TowN

Heavy Metal
Türkiye
Saat 22:37, 15 Ocak 2018'de kaydoldular

BARDA

Alternative rock
Türkiye
Tüm dünyada sahneye çıkacak olan gruplar
2 saat önce kaydoldular

JerryfishMoon

Pop
Japonya
3 saat önce kaydoldular

Sink

Post Rock
İsviçre
Train
 TrainToldbodgade 6, Aarhus Haritayı Gör

Train har igennem de seneste 12 år som regionalt spillested, og ét af Danmarks største, båret en musikprofil af høj kvalitet og international klasse. En scene, hvor verdensnavne præsenteres side om side med artister af mere smal og nichepræget karakter.
Trains musikprofil er bredt anlagt i såvel indhold som publikum. En profil, der er sammensat af nationale og internationale artister, vækstlag og stjerner, nicher og mainstream.
På Trains scene går etablerede kunstnere hånd i hånd med vækstlag og progressive artister, det urbane kombineres med mainstream og det historisk berettigede finder plads mellem det aktuelle og innovative.
Hovedgenrer som Rock, Pop, Elektronisk, Hip Hop, Metal, Jazz og World er alle repræsenteret. Og samtidig med række nicheudspring fra primært Rock, Elektronisk og Hip Hop.
Train er også en scene, der giver plads til eksterne arrangører og musikmiljøernes aktører. Samarbejde med en lang række af disse aktører er med til konstant at udvikle Trains musikalske profil.
Kapaciteten på Train er 850 stående/270 siddende publikum. Ved natklub-arrangementer/koncerter er kapaciteten 1600.
Train natklub er en af landet største. Natklubben har samme mangfoldige udtryk som live scenen. På fredage er det typisk det urbane og det elektroniske, der er omdrejningspunkt. På lørdage er natklubben orienteret mod mere mainstream.
Scene, produktionsforhold og teknik er professionelt, fuldt opdateret og operationelt samt anerkendt og respekteret af musikere og tour-teknikere.
Publikumsområdet er indrettet i flere gulvniveauer samt med balkon for at skabe de mest optimale rammer for koncertoplevelsen. Koncertpublikum har i weekender efterfølgende fri adgang til Train Natklub. På udvalgte aftener også til Kupé. I begge tilfælde forudsat, at publikum overholder aldersgrænsen på natklubben.