WORLD
KONCERTANMELDELSER
Hjem  >  Koncerter  >  Koncerter i verden  >  Koncertanmeldelser
SENESTE MEDIA
 • VIDEO
 • LYD
 • FOTO
27/02/2024 22.51.20

Zitter

24/02/2024 09.56.52

MAD VISIONSKOMMENDE KONCERTER
Land

By

  NÆSTE BANDS PÅ SCENEN
  Tilmeldt 10 november 2023 klokken 20:34

  Soft sound

  Pop
  Danmark
  Tilmeldt 07 oktober 2023 klokken 10:33

  Thyra Hilden

  Alternative pop
  Danmark
  Tilmeldt 21 september 2023 klokken 13:27

  ALEXIA

  Hip Hop
  Danmark
  Bands som snart går op på scener rundt om i verden
  Tilmeldt igår kl. 02:32

  David Bloom

  rock francophone
  Canada
  Tilmeldt igår kl. 22:35

  Zitter

  Hard Rock
  Sverige
  KONCERTANMELDELSER

  Den første indledende runde i den nye Emergenza sæson

  Rust er tætpakket og publikum venter spændt på premiereaftenen!  Forventningerne var store til årets første Emergenza-aften i Danmark - Dette har vi ventet på siden den internationale finale i august og denne aften var ingen undtagelse med masser af nyt talent på scenen.

  Anti
  Hiphop og rap fra København - super start med fuldt hus allerede fra første minut. Anti kom ind på scenen under intro af et lovende beat! RUST var klar og gulvede gyngede i takt med pigernes skrig fra foran scenen!
  Så er vi igang!!

  Toulouse
  Aftenens andet band er Toulouse. Med armene i vejret gik de 3 drenge på scenen og var klar til at give den gas - og det må man sige de gjorde. God rock, med masser af groove! Publikum kvitterede med store bifald og råb om ekstra nummer! Og ekstra nummer... Det fik de!

  Heavell
  Heavell er fire mand og en kvinde! Bandet behøvede ingen introduktion - deres fans vidste allerede hvem de var. Og trods lidt start problemer med lyd inden de startede, kom de fantastisk igang!! Og det holdte hele koncerten igennem med fede guitarsoloer og lækre instrumentale stykker.

  Old Pints Vi er ved 4. band og Old Pints spiller garage rock som det skal spilles! Skramlet og fuldt tryk på. De fire fyre på scenen spillede fedt og med deres overskud på scenen, leverede de en god koncert denne aften på RUST.

  Thomas Thaarup
  3 mand med Thomas Thaarup i spidsen spiller melodisk rock. Stærk vokal og ørehængende melodier. Gennem koncerten stimlede flere og flere sammen foran scenen, hvilket vidner om en stærk musiker med dygtigt band bag sig på rette vej.

  Softwave
  Electropop og aftenens kun andet kvindelige islæt. Folk kom frem til scenen og dansede til Softwaves catchy melodier og med forsangerens gode stemme i centrum. Leder tankerne på 90'ernes dance scene, men stadig med deres eget præg - fantastisk.

  Vitur
  Da aftenens sidste band, Virtur, gik på scenen, var det med hovedet højt og forventningens glæde fra publikum. Denne aften var publikum slet ikke klar til skulle slutte. Bandet spiller rock og med masser af drive - Det var dét publikum ville have her til sidst. Virur sluttede en stærk koncert af med et brag og lod publikum være sultne for mer'!