HLEDEJ KAPELU
WORLD
3HRAJTE LIVE!
2POTVRD DATUM MÉHO KONCERTU
1PŘIHLÁSIT SE NA FESTIVAL
PODROBNOSTI O KONCERTECH
DOMŮ  >  KONCERTY  >  KONCERTY PO CELÉM SVĚTĚ  >  PODROBNOSTI O KONCERTECH
AKTUÁLNI MÉDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • FOTOGRAFIE
2/20/2020 2:17:45 PM

Rapu y la banda

2/19/2020 4:56:46 PM

Mazy RunBUDOUCÍ KONCERTY
Země

Město

DALŠÍ KAPELY NA STAGE
zapsal 09 ledna 2020 v 10:58 hodin

Colorful People

Pop
česká republika
zapsal 24 října 2019 v 17:24 hodin

Bats vs. Cats

Alternative indie
česká republika
zapsal 27 března 2019 v 23:36 hodin

Hedgehog Eyes

Indie Rock
česká republika
Next bands around the globe
se zapsal méně než 1 hodina

Rapu y la banda

Fusion
Španelsko
se zapsal před 4 hodinami

BOOMBAND

Cover (generic)
Itálie
Semi final číslo2 - pá, 6 listopad 2015
Telefon

E-mail

Informace:
GarageChristiesgate 14, Bergen Zobrazit na mapě
Kapely   Žánr Video Audio Hlasů
1 Tom Stockman Pop Rock 112
2 St. Bennett's Alternative rock 98
3 Children of Carnivale Jazz Rock 89
4 Among Colors Alternative rock 78
5 Sedansored Grunge 74
6 Naavah Rock '70 61
7 Michael Pardalos Rap 31
MEDIA
Navaah sparker i gang det hele på Garage, første band ut i denne andre innledende runden av Emergenzafestivalen. Siden sist har bandet anskaffet seg enda en musiker, noe som utgjør en merkbar forbedring i lybildet og gjør hele sounden mer komplett. Dette var en flott start på kvelden og gutta i bandet virket å være fornøyd med det vi kan kalle godt gjennomført sett.
Terningkast 3

Tom Stockman høres på alle måter ut som et enkeltforetak, men er i realiteten fem samspilte karer som rocker foten på norsk. Gutta gir alt på scenen og energien de avgir under konserten kulminerer i særs god stemning.
Terningkast 5

Among Colors skuffer ikke, og leverer et om ikke like bra sett som de gjorde i foregående runde. Med smittende indie får de nok en gang publikum til å gå av skaftet, og lager ordentlig show på Garage. Man trenger ikke være fra Bergen for å traktere instrumenter.
Terningkast 5

Seasoned er her for å overbevise oss om at grunge ikke på noen måte er bakdørsrock begrenset til tre Nirvana-plater, men at den lever i beste velgående. Om konserten kun skulle beskrives med to velvalgte ord hadde kraftfullt og intenst vært vanskelige superlativ å utelukke. Publikum er med helt fremme og liker det de hører.
Terningkast 4

Michael Pardalos kommer på scene i tospann med sin bror på slagverk og sammen gir de oss hardtslående lokal hiphop med sterke tekster og beats som absolutt viser at det bor talent i guttene. Det kan skjønt være vanskelig å få publikum i sving når man bare er to på scenen. De får uansett god respons ved endt konsert.
Terningkast 3

Children of Carnivale fanger stemningen på Garage og har publikum i sin hule hånd fra første tone. Sjangeren er i følge bandet selv jazz rock og det er tydelig at de har lagt mye arbeid i sitt musikalske og visuelle uttrykk. Bassisten stiller med kontrabass, varm klassisk rytme som nesten aldri slår feil. Absolutt fantastisk konsert.
Terningkast 5

St Bennett's er siste band ut i den andre semifinalen på Garage i Bergen. Det er tydelig at gutta har forberedt seg godt og virker ladd for å gi publikum en ordentlig fest. Publikum svarer i tråd med bandets energi og de høster stor applaus etter hver låt. Stemningen er i taket, akkurat slik det skal være på konsert.
Terningkast 4