RECHERCHE DE GROUPES
WORLD
Dernière mise à jour:

16 mai 2018

El Senyor Peix
Musiciens
3JOUE LIVE!
2CONFIRME LA DATE DE TON CONCERT
1INSCRIS TOI AU FESTIVAL
MEDIAS RÉCENTS
  • VIDÉO
  • AUDIO
  • PHOTO
12/13/2018 12:45:22 PM

Vince Messina

12/13/2018 12:44:51 PM

Vince MessinaPROCHAINS CONCERTS
Pays

Ville

PROCHAINEMENT SUR SCÈNE
Inscrits hier à 15:10

Seekaman

Afro
Belgique
Inscrits hier à 13:49

Mogens

Electronic Ambient
Belgique
se sont inscrits le 11 décembre 2018 à 10:34

Fuku

Other...
Belgique
Prochains dans le monde
se sont inscrits il y a 1 heure
Groupes inscrits il y a moins d'1 heure

치킨트리

Rock
South Korea
À LA UNE
El Senyor Peix

David Anillo   16 mai 2018 11:18
Final de concert

David Anillo   16 mai 2018 11:17
El Senyor Peix neix a principis de 2016 de la il·lusió i les ganes impacients de fer música.
En David Anillo (Veu i guitarra) Eudald Bonals (Guitarra) i Marc Martínez (Bateria) comencen junts una nova aventura musical després de passar per diferents bandes i projectes musicals diversos. A l´hivern d´aquell any decideixen gravar i auto produir-se el que seria el seu primer EP Que tinguis un bon dia cada dia, un retall de cinc cançons gravat, amb els seus propis mitjans, al seu local d’assaig i amb l’ajuda de músics amics de la zona d´on són originaris (El Maresme).

Amb aquests primers temes, es coneix la identitat del grup i del projecte, que porta l´alegria i l´optimisme com a bandera. També és l’etapa on el grup aconsegueix els músics necessaris per tenir una formació sòlida i començar a fer concerts.

La bona rebuda per part del públic, la implicació per part dels membres de tirar endavant el projecte i les ganes de viatjar amb la música, els va donar peu a gravar el seu primer disc. El bategen amb el nom de Ballem el món, un treball amb deu cançons properes, alegres i íntimes, però sense perdre l’essència de la seva fusió mestissa de reggae, latin i rock. Un treball carregat de melodies pop que s´enganxen i que es barregen amb patrons frescos i molt ballables. Un disc eclèctic que et farà viatjar des de la salsa de la vella Habana fins als ritmes més jamaicans com el reggae o l´ska, sense oblidar el pop-rock més clàssic o una balada a piano i veu.

Un treball on el grup ha treballat al màxim i sense complexes. Tal i com diu el títol vénen per fer ballar, per fer pensar i per fer gaudir al gran públic amb les seves cançons.
El grup opina que Ballem el món és un disc pensat per a connectar amb persones de diferents cultures i ètnies a través de la música.
El Senyor Peix us convida a gaudir del seu ball, la seva festa i la seva bogeria. Sense deixar de banda els sentiments i la protesta. Suma’t amb ells a fer ballar el món!
David Anillo   16 mai 2018 11:16
El Senyor Peix - Pensa

David Anillo   16 mai 2018 11:15