BUSCA UN GRUPO
WORLD
3TOCA EN DIRECTO!
2CONFIRMA LA FECHA DE TU CONCERTO
1INSCRIBETE
DETALLE SALAS
Home  >  Conciertos  >  Nuestras Salas  >  Detalle Salas
MEDIA RECIENTES
  • VÍDEO
  • AUDIO
  • FOTO
12/12/2018 12:00:28 AM

Zélie

12/11/2018 8:11:55 PM

The PandaPRÓXIMOS CONCIERTOS
Ppaís

Ciudad

PRÓXIMO GRUPOS EN EL SCENARIO
se inscribieron el 06 diciembre 2018 a las 20:12 horas

Say Sec

Hip Hop
España
se inscribieron el 30 noviembre 2018 a las 16:42 horas

Jeremías el Babuino

Hard core
España
se inscribieron el 28 noviembre 2018 a las 23:01 horas

GoBack Timplefussion

Instrumental
España
Próximas bandas internacionales
se inscribieron hace 1 hora

Stonesquare

Other...
Alemania
Zgłoszeni mniej niż 1 godzin temu

Eye Tea

Grunge
Ucrania
Kansas City
 Kansas CityMunkebjergvej 140, Odense Ver mapa

Kansas City eksisterer for at forbedre forholdene for musikken i Odense. Dels på den kreative side – i selve processen med at skabe musik og at skabe optimale forhold for musikere i Odense, for vækstlaget – og dels igennem eksponering af disse musikere både i Kansas Citys eget spillested samt ved eksterne arrangementer med samarbejdspartnere, såsom Sport Event Fyn, spillestedet Posten, Kulturmaskinen, Studenterhuset m.fl.
Målet er at højne bevidstheden både i og uden for Odense omkring de kulturelle og kreative kræfter, der eksisterer i byen – og samtidig skabe så gode forhold for disse kræfter, at de vælger at blive i Odense og ikke søger ud til de større byer som København og Århus.
Projektet omkring et hus for musikere startede i 2005, hvor Kansas City, dengang Odense Rytme Center, som eneste græsrodsbevægelse blev en del af Odense kommunes Kulturstrategi. Dette skete netop med henblik på, at Odense Rytme Center skulle skabe og etablere optimale forhold for musikere i Odense, for på den måde, via disse musikeres skaberglæde, at få eksponeret Odense udadtil, som en by med masser af kulturelt liv og kreativitet.
I dag er det en realitet. Kansas City har, med 40 øvelokaler, over 100 bands og i nærheden af 500 musikere, som har deres daglige gang på stedet.
Modsat de større, etablerede steder i Odense, som Posten og Magasinet, eksisterer Kansas Citys spillested, som en slags træningsbane for de nye unge bands på vej. Det er således også her, at musikinteresserede i Odense har mulighed for at høre, hvad Odense og resten af landet har at byde på af nye bands og musikere.