BANDSUCHE
WORLD
3LIVE SPIELEN!
2KONZERT BUCHEN
1ANMELDEN
CLUB INFOS
Home  >  Shows  >  Clubs  >  Club Infos
NEUSTE MEDIADATEIEN
  • VIDEO
  • AUDIO
  • BILD
7/15/2019 1:20:07 PM

Bruyan Noche

7/15/2019 1:16:41 PM

Bruyan NocheAKTUELLE KONZERTE
Land

Stadt

DIE NÄCHSTEN BANDS ON STAGE
angemeldet am 23 Juni 2019 um 07:14 Uhr

Moment'Homme

rock francophone
Svizzera
angemeldet am 11 Juni 2019 um 15:23 Uhr

Windshelter

Melodic Hard Core
Svizzera
angemeldet am 06 Juni 2019 um 17:01 Uhr

Mathilde

Black Metal
Svizzera
Die Bands, die als nächstes auf der Bühne stehen werden – weltweit
Anmeldung vor 2 Stunden

СМОТРИ И

Electro Pop Rock
Russia
Anmeldung vor 3 Stunden

REL!FE

Alternative rock
Russia
Musikens Hus
 Musikens HusDjurgårdsgatan 13, Gothenburg Karte anzeigen

Musikens Hus är ett fristående musik- och kulturhus utanför de kommunala institutionerna. Vi är organiserade som ett affärsdrivande företag i kooperativ regi där styrelsen har det yttersta ansvaret för administration, personal, ekonomi, uthyrning av lokaler, marknadsföring och kulturarrangemang. Vårt arbete är att skapa förutsättningar för en aktiv och utvecklande musikkultur för Göteborgs invånare.

Musikens Hus roll som en viktig resurs för det fria kulturlivet i Göteborg har fördjupats genom åren och vi når ut till en stor allmänhet som besöker våra konserter och teater- och musikprogram. Vår konsertlokal är en väletablerad spelscen med bra ljud för en mängd olika musikgenrer – etno, hårdrock, pop, rock, afro. latin, m.m.

Café Hängmattan är ett omtyckt och välbesökt kafé och under konsertkvällarna förvandlas lokalerna till en mysig och intim miljö där vi serverar vin och öl och erbjuder en enklare pubmeny. Våra stora jubileumsfester och musikfestivaler är verkligen riktiga höjdpunkter i vår verksamhet då hela huset fylls med musik, underhållning, mat och dryck.

Huset besöks också av många som vill delta i kursutbudet med afrikansk- och orientalisk dans och slagverk, repa med sitt band i sin replokal, besöka kafét för en lunch eller ta en välsmakande fika och titta på någon av våra månatliga utställningar och mycket, mycket mer…