WORLD
KLUBBINFO
Hem  >  Konserter  >  Klubbar  >  Klubbinfo
SENASTE MEDIA
 • VIDEO
 • LJUD
 • BILD
7/4/2020 2:12:45 PM

Make Money Fam

7/4/2020 2:03:32 PM

Make Money FamKOMMANDE KONSERTER
Land

Stad

  NÄSTA BAND PÅ SCENEN
  Anmält 08 juni 2020 klockan 11:27

  SONNTAG! (Fader Paavo)

  American Rock
  Sverige
  Anmält 23 april 2020 klockan 11:26

  Thor Bendrik

  Blues rock
  Sverige
  Anmält 27 mars 2020 klockan 10:33

  Moxiie

  Alternative rock
  Sverige
  Band som snart går upp på scener runt om i världen
  Anmält för 1 timma sedan

  dantes inferno

  Other...
  Tyskland
  Anmält för 6 timmar sedan

  VINOVATA

  Pop Punk
  Ukraina
  Train
     TrainToldbodgade 6, Aarhus Visa karta

  Train har igennem de seneste 12 år som regionalt spillested, og ét af Danmarks største, båret en musikprofil af høj kvalitet og international klasse. En scene, hvor verdensnavne præsenteres side om side med artister af mere smal og nichepræget karakter.
  Trains musikprofil er bredt anlagt i såvel indhold som publikum. En profil, der er sammensat af nationale og internationale artister, vækstlag og stjerner, nicher og mainstream.
  På Trains scene går etablerede kunstnere hånd i hånd med vækstlag og progressive artister, det urbane kombineres med mainstream og det historisk berettigede finder plads mellem det aktuelle og innovative.
  Hovedgenrer som Rock, Pop, Elektronisk, Hip Hop, Metal, Jazz og World er alle repræsenteret. Og samtidig med række nicheudspring fra primært Rock, Elektronisk og Hip Hop.
  Train er også en scene, der giver plads til eksterne arrangører og musikmiljøernes aktører. Samarbejde med en lang række af disse aktører er med til konstant at udvikle Trains musikalske profil.
  Kapaciteten på Train er 850 stående/270 siddende publikum. Ved natklub-arrangementer/koncerter er kapaciteten 1600.
  Train natklub er en af landet største. Natklubben har samme mangfoldige udtryk som live scenen. På fredage er det typisk det urbane og det elektroniske, der er omdrejningspunkt. På lørdage er natklubben orienteret mod mere mainstream.
  Scene, produktionsforhold og teknik er professionelt, fuldt opdateret og operationelt samt anerkendt og respekteret af musikere og tour-teknikere.
  Publikumsområdet er indrettet i flere gulvniveauer samt med balkon for at skabe de mest optimale rammer for koncertoplevelsen. Koncertpublikum har i weekender efterfølgende fri adgang til Train Natklub. På udvalgte aftener også til Kupé. I begge tilfælde forudsat, at publikum overholder aldersgrænsen på natklubben.