ПОИСК ГРУПП
WORLD
3ТВОЙ ГИГ НА СЦЕНЕ!
2Встреча и Подтверждение даты концерта
1Подать заявку на участие
ИНФОРМАЦИЯ О KЛУБАХ
ГЛАВНАЯ  >  КОНЦЕРТЫ  >  СПИСОК КЛУБОВ  >  Информация о Kлубах
Последние Медиа файлы
 • ВИДЕО
 • АУДИО
 • ФОТО
7/7/2020 11:50:35 AM

Raspy Junker

7/7/2020 11:48:55 AM

Raspy JunkerПредстоящие концерты
страна

Город

  Ближайшие выступления на сцене
  Заявка подана 01 июля 2020 в 22:32

  ЧТО.

  Other...
  Россия
  Заявка подана 01 июля 2020 в 19:01

  Точка Предела

  Other...
  Россия
  Заявка подана 30 июня 2020 в 17:10

  Рената

  Pop
  Россия
  Ближайшие международные выступления
  Заявка подана 14 часа(ов) назад

  IDEAL

  Pop
  Швеция
  Заявка подана вчера в 2:26

  Eariees

  Hip Hop Rock
  Франция
  Train
     TrainToldbodgade 6, Aarhus Посмотреть карту

  Train har igennem de seneste 12 år som regionalt spillested, og ét af Danmarks største, båret en musikprofil af høj kvalitet og international klasse. En scene, hvor verdensnavne præsenteres side om side med artister af mere smal og nichepræget karakter.
  Trains musikprofil er bredt anlagt i såvel indhold som publikum. En profil, der er sammensat af nationale og internationale artister, vækstlag og stjerner, nicher og mainstream.
  På Trains scene går etablerede kunstnere hånd i hånd med vækstlag og progressive artister, det urbane kombineres med mainstream og det historisk berettigede finder plads mellem det aktuelle og innovative.
  Hovedgenrer som Rock, Pop, Elektronisk, Hip Hop, Metal, Jazz og World er alle repræsenteret. Og samtidig med række nicheudspring fra primært Rock, Elektronisk og Hip Hop.
  Train er også en scene, der giver plads til eksterne arrangører og musikmiljøernes aktører. Samarbejde med en lang række af disse aktører er med til konstant at udvikle Trains musikalske profil.
  Kapaciteten på Train er 850 stående/270 siddende publikum. Ved natklub-arrangementer/koncerter er kapaciteten 1600.
  Train natklub er en af landet største. Natklubben har samme mangfoldige udtryk som live scenen. På fredage er det typisk det urbane og det elektroniske, der er omdrejningspunkt. På lørdage er natklubben orienteret mod mere mainstream.
  Scene, produktionsforhold og teknik er professionelt, fuldt opdateret og operationelt samt anerkendt og respekteret af musikere og tour-teknikere.
  Publikumsområdet er indrettet i flere gulvniveauer samt med balkon for at skabe de mest optimale rammer for koncertoplevelsen. Koncertpublikum har i weekender efterfølgende fri adgang til Train Natklub. På udvalgte aftener også til Kupé. I begge tilfælde forudsat, at publikum overholder aldersgrænsen på natklubben.