SZUKAJ ZESPOŁU
WORLD
3ZAGRAJ KONCERT
2POTWIERDŹ WYSTĘP
1ZGŁOŚ ZESPÓŁ
INFORMACJE O KONCERTACH
STRONA GŁÓWNA  >  KONCERTY  >  KONCERTY NA ŚWIECIE  >  INFORMACJE O KONCERTACH
MEDIA
  • WIDEO
  • AUDIO
  • ZDJĘCIE
12/14/2019 1:06:28 AM

Chmury

12/13/2019 8:05:22 PM

YO VIVO NAVEGANDONAJBLIŻSZE KONCERTY
Kraj

Miasto

ZGŁOSZONE ZESPOŁY POLSKA
Ostatnio zgłoszony

Chmury

Rock
Polska
Ostatnio zgłoszony

SYNAISTHESIS

Progressive Metal
Polska
Ostatnio zgłoszony

SENSITIVE TO SOUND

Brit-rock
Polska
ZGŁOSZONE ZESPOŁY ŚWIAT
Ostatnio zgłoszony

todd

Rap
Szwecja
Ostatnio zgłoszony

Endless Balcony

Other...
Rosja
Semi final liczba2 - Pt, 6 listopad 2015
Telefon:

E-mail:

Info:
GarageChristiesgate 14, Bergen Pokaż mapę
Zespół   Gatunek muzyczny Video Audio Głosy
1 Tom Stockman Pop Rock 112
2 St. Bennett's Alternative rock 98
3 Children of Carnivale Jazz Rock 89
4 Among Colors Alternative rock 78
5 Sedansored Grunge 74
6 Naavah Rock '70 61
7 Michael Pardalos Rap 31
MEDIA
Navaah sparker i gang det hele på Garage, første band ut i denne andre innledende runden av Emergenzafestivalen. Siden sist har bandet anskaffet seg enda en musiker, noe som utgjør en merkbar forbedring i lybildet og gjør hele sounden mer komplett. Dette var en flott start på kvelden og gutta i bandet virket å være fornøyd med det vi kan kalle godt gjennomført sett.
Terningkast 3

Tom Stockman høres på alle måter ut som et enkeltforetak, men er i realiteten fem samspilte karer som rocker foten på norsk. Gutta gir alt på scenen og energien de avgir under konserten kulminerer i særs god stemning.
Terningkast 5

Among Colors skuffer ikke, og leverer et om ikke like bra sett som de gjorde i foregående runde. Med smittende indie får de nok en gang publikum til å gå av skaftet, og lager ordentlig show på Garage. Man trenger ikke være fra Bergen for å traktere instrumenter.
Terningkast 5

Seasoned er her for å overbevise oss om at grunge ikke på noen måte er bakdørsrock begrenset til tre Nirvana-plater, men at den lever i beste velgående. Om konserten kun skulle beskrives med to velvalgte ord hadde kraftfullt og intenst vært vanskelige superlativ å utelukke. Publikum er med helt fremme og liker det de hører.
Terningkast 4

Michael Pardalos kommer på scene i tospann med sin bror på slagverk og sammen gir de oss hardtslående lokal hiphop med sterke tekster og beats som absolutt viser at det bor talent i guttene. Det kan skjønt være vanskelig å få publikum i sving når man bare er to på scenen. De får uansett god respons ved endt konsert.
Terningkast 3

Children of Carnivale fanger stemningen på Garage og har publikum i sin hule hånd fra første tone. Sjangeren er i følge bandet selv jazz rock og det er tydelig at de har lagt mye arbeid i sitt musikalske og visuelle uttrykk. Bassisten stiller med kontrabass, varm klassisk rytme som nesten aldri slår feil. Absolutt fantastisk konsert.
Terningkast 5

St Bennett's er siste band ut i den andre semifinalen på Garage i Bergen. Det er tydelig at gutta har forberedt seg godt og virker ladd for å gi publikum en ordentlig fest. Publikum svarer i tråd med bandets energi og de høster stor applaus etter hver låt. Stemningen er i taket, akkurat slik det skal være på konsert.
Terningkast 4