SZUKAJ ZESPOŁU
WORLD
3ZAGRAJ KONCERT
2POTWIERDŹ WYSTĘP
1ZGŁOŚ ZESPÓŁ
INFORMACJE O KONCERTACH
STRONA GŁÓWNA  >  KONCERTY  >  KONCERTY NA ŚWIECIE  >  INFORMACJE O KONCERTACH
MEDIA
  • WIDEO
  • AUDIO
  • ZDJĘCIE
12/5/2019 1:48:26 PM

Tunnel

12/3/2019 11:04:00 PM

KOJI The Planet Stoned PlusNAJBLIŻSZE KONCERTY
Kraj

Miasto

ZGŁOSZONE ZESPOŁY POLSKA
Ostatnio zgłoszony

Fish Basket

Progressive rock
Polska
Ostatnio zgłoszony

Kudrzycki/Makowski

Pop Rock
Polska
Ostatnio zgłoszony

GODA

Alternative pop
Polska
ZGŁOSZONE ZESPOŁY ŚWIAT
Ostatnio zgłoszony

blackout pop band

Pop
Włochy
Ostatnio zgłoszony

Tunnel

New Wave
Francja
1st step liczba2 - Cz, 1 październik 2015
Telefon:

E-mail:

Info:
GarageChristiesgate 14, Bergen Pokaż mapę
Zespół   Gatunek muzyczny Video Audio Głosy
1 St. Bennett's Alternative rock 75
2 Stjernestøv Indie Pop 60
3 Among Colors Alternative rock 48
4 Animosity Kills Metal 42
5 Vermin Theory Alternative metal 35
6 Savik Electronic 27
MEDIA
Among Colors får æren av å starte den andre innledende runden av Emergenza festivalen i Bergen. De spiller pop-rock med sterke vers og kraftige storslåtte refreng, Muse har så absolutt ikke levd forgjeves. Publikum er på hugget og applausen er enstemmig etter hver sang.
Terningkast 4

Animosity Kills inntar scenen som andre band ut på Garage, forøvrig ett av Bergens fremste live-steder. Ikke færre enn tre gitarister står sammen på scenen her og i femspann med bassist og trommis skaper de absolutt et kraftig uttrykk og leverer en unektelig energi som publikum er helt med på.
Terningkast 4

St. Bennett's leverer et show som sjelden er sett på Garage tidligere. Med fengende rockelåter og en helt utrolig tilstedeværelse på scenen tar de publikum med storm. Når de i tillegg stiller i sceneklær som er helt i tråd med opptreden gjør det bare helhetsinntrykket enda bedre.
Terningkast 4

Savik byr på en en omgang EDM som ikke akkurat er i tråd med musikken Garage er mest kjent for å servere, men som med alt annet i livet er det ofte godt med avveksling fra normen. Dette er noe dagens ungdom lett kan like, men de to gutta klarer aldri å få med seg publikum og dermed kommer aldri showet skikkelig i gang.
Terningkast 2

Vermin Theory serverer en solid dose hardrock med innslag og nyanser av metall. Det er tydelig at denne trioen er godt samspilt og gleden de utviser på scenen er kanskje selve nøkkelen til å levere en solid konsert. Publikum tar godt imot musikken og bandet forlater scenen til stående applaus. Gode greier.
Terningkast 3

Stjernestøv er siste band ut i denne andre innledende runden, forøvrig på en av ukens beste dager for live musikk. Dette er kveldens andre avstikker fra noen av de mer tradisjonelle sjangerene og dette gjør Stjernestøv til kveldens perfekte avslutning. Mange fengende vokalpassasjer kombinert med gode instrumentalferdigheter er mye av det som er medvirkende til at gjengen i Stjernestøv skiller seg ekstra ut i kveld. En fantastisk avslutning på en fantastisk kveld!
Terningkast 4