SØK ETTER BAND
WORLD
3OPPTRE LIVE PÅ FESTIVALEN!
2BEKREFT KONSERTDATO
1MELD PÅ BAND / GRUPPE
KLUBBINFO
Hjem  >  Konserter  >  Klubbliste  >  Klubbinfo
SISTE MEDIA
  • VIDEO
  • LYD
  • FOTO
5/21/2019 8:22:28 AM

amdelfmfa

5/20/2019 5:02:16 PM

CafeKremeKOMMENDE KONSERTER
Land

By

NESTE BAND PÅ SCENEN
Påmeldt 04 mai 2019 kl. 08:49

KNDR

Hip Hop
Norge
Påmeldt 04 mai 2019 kl. 08:45

KNDR

Hip Hop
Norge
Påmeldt 02 mai 2019 kl. 17:31

Black Sunday

Hard Rock
Norge
Band som snart går opp på scener rundt i verden
Påmeldt for 1 time siden

amdelfmfa

Rap
Frankrike
Påmeldt 8 timer siden

MUSATOV BROTHERS

Electronic rock
Russland
Musikens Hus
 Musikens HusDjurgårdsgatan 13, Gothenburg Vis kart

Musikens Hus är ett fristående musik- och kulturhus utanför de kommunala institutionerna. Vi är organiserade som ett affärsdrivande företag i kooperativ regi där styrelsen har det yttersta ansvaret för administration, personal, ekonomi, uthyrning av lokaler, marknadsföring och kulturarrangemang. Vårt arbete är att skapa förutsättningar för en aktiv och utvecklande musikkultur för Göteborgs invånare.

Musikens Hus roll som en viktig resurs för det fria kulturlivet i Göteborg har fördjupats genom åren och vi når ut till en stor allmänhet som besöker våra konserter och teater- och musikprogram. Vår konsertlokal är en väletablerad spelscen med bra ljud för en mängd olika musikgenrer – etno, hårdrock, pop, rock, afro. latin, m.m.

Café Hängmattan är ett omtyckt och välbesökt kafé och under konsertkvällarna förvandlas lokalerna till en mysig och intim miljö där vi serverar vin och öl och erbjuder en enklare pubmeny. Våra stora jubileumsfester och musikfestivaler är verkligen riktiga höjdpunkter i vår verksamhet då hela huset fylls med musik, underhållning, mat och dryck.

Huset besöks också av många som vill delta i kursutbudet med afrikansk- och orientalisk dans och slagverk, repa med sitt band i sin replokal, besöka kafét för en lunch eller ta en välsmakande fika och titta på någon av våra månatliga utställningar och mycket, mycket mer…