SZUKAJ ZESPOŁU
WORLD
3ZAGRAJ KONCERT
2POTWIERDŹ WYSTĘP
1ZGŁOŚ ZESPÓŁ
INFORMACJE O KONCERTACH
STRONA GŁÓWNA  >  KONCERTY  >  KONCERTY NA ŚWIECIE  >  INFORMACJE O KONCERTACH
MEDIA
  • WIDEO
  • AUDIO
  • ZDJĘCIE
9/23/2019 7:27:00 AM

Vuvuzela

9/22/2019 11:15:20 PM

TuntematonNAJBLIŻSZE KONCERTY
Kraj

Miasto

ZGŁOSZONE ZESPOŁY POLSKA
Wczoraj o godzinie 18:33

skandalon

Punk Alternative
Polska
Ostatnio zgłoszony

Ania Sama

Alternative pop
Polska
Ostatnio zgłoszony

SLOWTEAM

Acoustic Rock
Polska
ZGŁOSZONE ZESPOŁY ŚWIAT
Ostatnio zgłoszony

Valentina Marra

Contemporary
Włochy
Ostatnio zgłoszony

МалевичЪ

Pop Rock
Rosja
Semi final liczba3 - So, 7 listopad 2015
Telefon:

E-mail:

Info:
GarageChristiesgate 14, Bergen Pokaż mapę
Zespół   Gatunek muzyczny Video Audio Głosy
1 SteinBeaten Alternative rock 123
2 No Clue Funky rock 114
3 Snais Pop 101
4 Animosity Kills Metal 85
5 Snø Pop Rock 80
6 Stjernestøv Indie Pop 72
7 LENOLE Hip Hop 63
MEDIA
No Clue er første band ut i kveld, en litt yngre gjeng som utviser mye mer selvsikkerhet på scenen enn i de innledende rundene. De gjennomfører en veldig fin konsert og det skal bli spennende å følge de fremover.
Terningkast 4

Stjernestøv har en attitude i lydbildet som gjør musikken deres unektelig forlokkende, noe publikum opplever til gangs på Garage i kveld. Innlevelsen under fremføringene er intens, samspillet godt og passasjene med både piano og fiolin er godt gjennomført. Det er vokalen som stikker seg ut og blir bærende igjennom de fleste låtene, hvilket suppleres godt av bandets bassist.
Terningkast 3

Animosity Kills setter fart på stemningen med sin kraftfulle metal. De kjenner hverandre åpenbart godt og er godt samspilte der særlig trommis leverer mye energi til publikum. Et perfekt show.
Terningkast 4

SteinBeaten inntar scenen til stor jubel fra publikum, det er mange som har ventet på denne gjengen. De blir heller ikke skuffet og bandet leverer en veldig velspilt konsert, godt trykk fra scenen og gode fengende låter.
Terningkast 4

Lenole er kveldens hiphop-innslag og leverer minst like masse attitude som hun gjorde i forrige runde, god energi på scenen og god flow i låtene. Det har vært vanen at publikum slapper litt mer av når det er sjangerbytte, men Lenole beviser at hun kan dra hvem som helst på gulvet med sin opptreden. Takk for et bra show!
Terningkast 3

Snais er uten tvil dagens store energibombe og leverer et show uten sidestykke. Deres fengende tekster og særs smittende sceneshow løfter taket av Garage og setter publikum for alvor i stemningsmodus. Unison fest på Garage, konge!
Terningkast 4

Snø er siste band ut av årets semifinalister, og dette må kanskje være kveldens mest emosjonelle innlevelse av musikerne på scenen. Det sterke uttrykket smitter over på publikum og de høster stor applaus når de går av scenen og avslutter en minneverdig konsertkveld på Garage.
Terningkast 5