SZUKAJ ZESPOŁU
WORLD
3ZAGRAJ KONCERT
2POTWIERDŹ WYSTĘP
1ZGŁOŚ ZESPÓŁ
INFORMACJE O KONCERTACH
STRONA GŁÓWNA  >  KONCERTY  >  KONCERTY NA ŚWIECIE  >  INFORMACJE O KONCERTACH
MEDIA
  • WIDEO
  • AUDIO
  • ZDJĘCIE
9/18/2019 1:29:41 PM

ハロット

9/18/2019 1:25:40 PM

ハロットNAJBLIŻSZE KONCERTY
Kraj

Miasto

ZGŁOSZONE ZESPOŁY POLSKA
Ostatnio zgłoszony

Ania Sama

Alternative pop
Polska
Ostatnio zgłoszony

SLOWTEAM

Acoustic Rock
Polska
Ostatnio zgłoszony

Dos Jalapenos

Rock
Polska
ZGŁOSZONE ZESPOŁY ŚWIAT
Ostatnio zgłoszony

Marine

French Pop
Francja
Ostatnio zgłoszony

Marilyn Bras

Alternative pop
Belgia
Semi final liczba1 - Cz, 5 listopad 2015
Telefon:

E-mail:

Info:
GarageChristiesgate 14, Bergen Pokaż mapę
Zespół   Gatunek muzyczny Audio Głosy
1 Cerulean Son Rock 93
2 Oatside Indie Rock 75
3 The Tidy Hobos English Rock 66
4 Hoggormsafari Pop Punk 52
5 Duende Hard Rock 44
6 TheBeatBoxBoys Hip Hop 31
MEDIA
The BeatBoxBoys får æren av å åpne årets semifinaler og gjør det med trøkk. Gutta har utviklet showet fra sist gang, de virker mer på hugget og rapflowen er en innertier. Publikum virker å sette pris på det vi bare kan beskrive som en sterk start på kvelden.
Terningkast 3

Cerulean Son spiller opp med kraftig rock og høyt energinivå som fenger publikum med det samme, det virker som om artistene har tenkt lenge på å spille her i kveld. Energien er høy på det jevne men bygger seg opp mot større klimaks og gutta går av scenen til øredøvende jubel.
Terkaningkast 4

Duende inntar scenen og begynner litt forsiktig, men det tar ikke lang tid for også de spruter av energi der oppe på scenen, akkurat det publikum har ventet på. De hoier og skriker på gulvet foran og lar seg forføre av Duende og det som later til å være en av deres beste konserter noen sinne.
Terningkast 4

Hoggormsafari byr på en solid dose pop punk i høyt energisk tempo. Fine melodier og fengende refrenger gjør at publikum kan synge med, og de lar seg ikke be to ganger. Der noen av de andre bandene har gjort merkbare forandringer til det bedre virker Hoggormsafari å by på mye av det samme som sist. Absolutt ikke dårlig, men kanskje noe å utvikle videre.
Terningkast 4

Oatside har åpenbart bestemt seg for å være kveldens store festinnslag. De fire gutta på scenen er ikke enda myndige, men beviser for alle de fremmøtte på Garage at alder ikke nødvendigvis har noe å si i musikalsk sammenheng, og at man LETT kan få publikum med på fest til tross for at man selv må holde seg unna baren. Stemning satt, flott spilt gutter.
Terningkast 4

The Tidy Hobos er siste band ut i kveldens semifinale og de skuffer absolutt ikke. Fra første tone er det tydelig at disse gutta vet hva de driver med, samspillet er veldig godt mellom samtlige. Publikum er med på det som er av allsang og hyler seg såre når de synger med på sangene. En fantastisk avslutning på en like fantastisk kveld.
Terningkast 5