WORLD
NYHEDER
Hjem  >  Festivalen  >  Nyheder  >  Nyheder
SENESTE MEDIA
  • VIDEO
  • LYD
  • FOTO
1/20/2018 9:44:25 PM

Sickroom

1/20/2018 8:48:53 PM

CamyKOMMENDE KONCERTER
Land

By

NÆSTE BANDS PÅ SCENEN
Tilmeldt 17 januar 2018 klokken 03:30

Dangerous D.O.G.

Hip Hop
Danmark
Tilmeldt 16 januar 2018 klokken 20:20

Krusli Gang

Rap
Danmark
Tilmeldt 16 januar 2018 klokken 13:18

REgN

Indie
Danmark
Bands som snart går op på scener rundt om i verden
Tilmeldt for 6 timer siden

RZO

Other...
Frankrig
Tilmeldt for 11 timer siden

DESKLABROS

Pop Rock
Spanien
NYHEDER

Waldo & Marsha vinder nordiske finale

Waldo & Marsha har under deres deltagelse på Emergenza Festivalen gået fra den ene succes til den næste og dette kan lede til deres gennembrudEfter den fremragende præstation er næste step den internationale finale som afholdes i Tyskland.
Gennem den sidste måned har Waldo & Marsha spillet noget de fleste nok vil mene kan måles med selv den bedste mini-turné. Alle otte mand i bandet har spillet koncert på Emergenza Festival hver weekend de seneste tre uger. Den første koncert var Vest-finalen på Voxhall, og ugen efter var det Store Vega og den danske finale, og endelig i går var det den nordiske finale i StockholmDebaser Medis.
Man kan roligt tale om succes for bandet under dette år, hvor de har deltaget på Emergenza Festivalen. Den ene succes har afløst den anden - og den nordiske finale i går var ingen undtagelse. Ligesom i den danske finale er juryen i den nordiske finale sammensat af branchefolk - med den ekstra tilføjelse at der i den nordiske finale også er internationale branchefolk i juryen! Juryen skulle vælge hvilke to nordiske bands, som skal få æren at spille på den internationale finale på Taubertal Open Air festivalen i Tyskland i august. Valget stod mellem de bands som har vundet finalen i sit hjemland - Norge, Sverige og Dannmark. Sent søndag aften stod det klart at de svenske vindere Factory Brains samt Waldo & Marsha skal repræsentere Norden i den internationale finale i Tyskland! Et stort tillykke skal lyde fra os, og vi glæder os enormt til at se hvad Waldo & Marsha kan byde på i den internationale finale. Vi er overbevist om at dette kan lede til opmærksomhed for bandet og at det med stor sandsynlighed er starten på deres karriere! Hvis du er interesseret i at følge Waldo & Marsha i Tyskland kan du købe en billet til festivalen til reduceret pris. Du kan kontakte os via kontakt-punktet i menuen.
Inden vi drager til Tyskland med Waldo & Marsha kan du opleve dem på dette års 
Start!Festival / Vesterbro Festival