SZUKAJ ZESPOŁU
WORLD
3ZAGRAJ KONCERT
2POTWIERDŹ WYSTĘP
1ZGŁOŚ ZESPÓŁ
INFORMACJE O KLUBACH
STRONA GŁÓWNA  >  KONCERTY  >  KLUBY  >  INFORMACJE O KLUBACH
MEDIA
  • WIDEO
  • AUDIO
  • ZDJĘCIE
12/8/2016 6:02:42 AM

The History of Gunpowder

12/7/2016 11:28:39 PM

PencilmaniaNAJBLIŻSZE KONCERTY
Kraj

Miasto

ZGŁOSZONE ZESPOŁY POLSKA
Ostatnio zgłoszony

Mean Machine

Other...
Polska
Ostatnio zgłoszony

Create

Rythm & Blues
Polska
Ostatnio zgłoszony

The Suits

Happy Rock
Polska
ZGŁOSZONE ZESPOŁY ŚWIAT
Ostatnio zgłoszony

A Purrfect Hivemind

Grunge
Rosja
Ostatnio zgłoszony

GRIBANAL

Electro Pop Rock
Rosja
Musikens Hus
 Musikens HusDjurgårdsgatan 13, Gothenburg Pokaż mapę

Musikens Hus är ett fristående musik- och kulturhus utanför de kommunala institutionerna. Vi är organiserade som ett affärsdrivande företag i kooperativ regi där styrelsen har det yttersta ansvaret för administration, personal, ekonomi, uthyrning av lokaler, marknadsföring och kulturarrangemang. Vårt arbete är att skapa förutsättningar för en aktiv och utvecklande musikkultur för Göteborgs invånare.

Musikens Hus roll som en viktig resurs för det fria kulturlivet i Göteborg har fördjupats genom åren och vi når ut till en stor allmänhet som besöker våra konserter och teater- och musikprogram. Vår konsertlokal är en väletablerad spelscen med bra ljud för en mängd olika musikgenrer – etno, hårdrock, pop, rock, afro. latin, m.m.

Café Hängmattan är ett omtyckt och välbesökt kafé och under konsertkvällarna förvandlas lokalerna till en mysig och intim miljö där vi serverar vin och öl och erbjuder en enklare pubmeny. Våra stora jubileumsfester och musikfestivaler är verkligen riktiga höjdpunkter i vår verksamhet då hela huset fylls med musik, underhållning, mat och dryck.

Huset besöks också av många som vill delta i kursutbudet med afrikansk- och orientalisk dans och slagverk, repa med sitt band i sin replokal, besöka kafét för en lunch eller ta en välsmakande fika och titta på någon av våra månatliga utställningar och mycket, mycket mer…