ETSI BÄNDIÄ
WORLD
3LIVENÄ LAVALLE!
2VARMISTA KEIKKAPÄIVÄSI
1ILMOTTAUDU SOITTAMAAN FESTIVAALISSA
CLUBIN TIEDOT
Koti  >  Keikat  >  Keikkapaikat  >  Clubin tiedot
VIIMEISIN MEDIA
  • VIDEO
  • AUDIO
  • KUVA
10/26/2016 10:22:14 PM

Old Bones

10/26/2016 10:21:36 PM

Old BonesTULEVAT KEIKAT
Maa

Kaupunki

SEURAAVAT BÄNDIT LAVALLE
He laittoivat alle 1 tunti sitten
Kirjautunut 24 lokakuu 2016 klo 18:22

Helsinki Syndrome

Cover (generic)
Suomi
Kirjautunut 24 lokakuu 2016 klo 13:30

Adam & Eve

Pop Rock
Suomi
Seuraava bändi lavalle maailmanlaajuisesti
He laittoivat 1 tunti sitten

Efpix

Melodic Death
Venäjä
He laittoivat 1 tunti sitten

Crystalmelody

Symphonic pop rock
Ranska
Musikens Hus
 Musikens HusDjurgårdsgatan 13, Gothenburg Näytä kartta

Musikens Hus är ett fristående musik- och kulturhus utanför de kommunala institutionerna. Vi är organiserade som ett affärsdrivande företag i kooperativ regi där styrelsen har det yttersta ansvaret för administration, personal, ekonomi, uthyrning av lokaler, marknadsföring och kulturarrangemang. Vårt arbete är att skapa förutsättningar för en aktiv och utvecklande musikkultur för Göteborgs invånare.

Musikens Hus roll som en viktig resurs för det fria kulturlivet i Göteborg har fördjupats genom åren och vi når ut till en stor allmänhet som besöker våra konserter och teater- och musikprogram. Vår konsertlokal är en väletablerad spelscen med bra ljud för en mängd olika musikgenrer – etno, hårdrock, pop, rock, afro. latin, m.m.

Café Hängmattan är ett omtyckt och välbesökt kafé och under konsertkvällarna förvandlas lokalerna till en mysig och intim miljö där vi serverar vin och öl och erbjuder en enklare pubmeny. Våra stora jubileumsfester och musikfestivaler är verkligen riktiga höjdpunkter i vår verksamhet då hela huset fylls med musik, underhållning, mat och dryck.

Huset besöks också av många som vill delta i kursutbudet med afrikansk- och orientalisk dans och slagverk, repa med sitt band i sin replokal, besöka kafét för en lunch eller ta en välsmakande fika och titta på någon av våra månatliga utställningar och mycket, mycket mer…