BUSCA UN GRUPO
WORLD
3TOCA EN DIRECTO!
2CONFIRMA LA FECHA DE TU CONCERTO
1INSCRIBETE
DETALLE SALAS
Home  >  Conciertos  >  Nuestras Salas  >  Detalle Salas
MEDIA RECIENTES
  • VÍDEO
  • AUDIO
  • FOTO
3/17/2018 6:19:47 PM

Marighela

3/17/2018 6:19:13 PM

MarighelaPRÓXIMOS CONCIERTOS
Ppaís

Ciudad

PRÓXIMO GRUPOS EN EL SCENARIO
se inscribieron el 13 marzo 2018 a las 17:37 horas
se inscribieron el 13 marzo 2018 a las 16:48 horas

Gndraps

Rap
España
se inscribieron el 12 marzo 2018 a las 23:47 horas

SMUSSA

Pop Rock Alternative
España
Próximas bandas internacionales
se inscribieron hace 1 hora

VIIANEN

Hip Hop Rock
Finlandia
Zgłoszeni mniej niż 1 godzin temu

Djibiy

Reggae
Francia
Musikens Hus
 Musikens HusDjurgårdsgatan 13, Gothenburg Ver mapa

Musikens Hus är ett fristående musik- och kulturhus utanför de kommunala institutionerna. Vi är organiserade som ett affärsdrivande företag i kooperativ regi där styrelsen har det yttersta ansvaret för administration, personal, ekonomi, uthyrning av lokaler, marknadsföring och kulturarrangemang. Vårt arbete är att skapa förutsättningar för en aktiv och utvecklande musikkultur för Göteborgs invånare.

Musikens Hus roll som en viktig resurs för det fria kulturlivet i Göteborg har fördjupats genom åren och vi når ut till en stor allmänhet som besöker våra konserter och teater- och musikprogram. Vår konsertlokal är en väletablerad spelscen med bra ljud för en mängd olika musikgenrer – etno, hårdrock, pop, rock, afro. latin, m.m.

Café Hängmattan är ett omtyckt och välbesökt kafé och under konsertkvällarna förvandlas lokalerna till en mysig och intim miljö där vi serverar vin och öl och erbjuder en enklare pubmeny. Våra stora jubileumsfester och musikfestivaler är verkligen riktiga höjdpunkter i vår verksamhet då hela huset fylls med musik, underhållning, mat och dryck.

Huset besöks också av många som vill delta i kursutbudet med afrikansk- och orientalisk dans och slagverk, repa med sitt band i sin replokal, besöka kafét för en lunch eller ta en välsmakande fika och titta på någon av våra månatliga utställningar och mycket, mycket mer…