BUSCA UN GRUPO
WORLD
3TOCA EN DIRECTO!
2CONFIRMA LA FECHA DE TU CONCERTO
1INSCRIBETE
DETALLE SALAS
Home  >  Conciertos  >  Nuestras Salas  >  Detalle Salas
MEDIA RECIENTES
  • VÍDEO
  • AUDIO
  • FOTO
5/23/2017 8:22:52 PM

Origins of Nebulae

5/23/2017 2:01:20 AM

JeZoPRÓXIMOS CONCIERTOS
Ppaís

Ciudad

PRÓXIMO GRUPOS EN EL SCENARIO
se inscribieron hace 24 horas

The tentacle

Punk rock
España
Ayer a las 20:27

Method Beatniks

Rock
España
se inscribieron el 21 mayo 2017 a las 19:54 horas

Osezno

Stonerrock
España
Próximas bandas internacionales
se inscribieron hace 1 hora

Blank Moment

Progressive rock
Alemania
se inscribieron hace 4 horas

Mechanical Parrot

Progressive Metal
Rusia
Musikens Hus
 Musikens HusDjurgårdsgatan 13, Gothenburg Ver mapa

Musikens Hus är ett fristående musik- och kulturhus utanför de kommunala institutionerna. Vi är organiserade som ett affärsdrivande företag i kooperativ regi där styrelsen har det yttersta ansvaret för administration, personal, ekonomi, uthyrning av lokaler, marknadsföring och kulturarrangemang. Vårt arbete är att skapa förutsättningar för en aktiv och utvecklande musikkultur för Göteborgs invånare.

Musikens Hus roll som en viktig resurs för det fria kulturlivet i Göteborg har fördjupats genom åren och vi når ut till en stor allmänhet som besöker våra konserter och teater- och musikprogram. Vår konsertlokal är en väletablerad spelscen med bra ljud för en mängd olika musikgenrer – etno, hårdrock, pop, rock, afro. latin, m.m.

Café Hängmattan är ett omtyckt och välbesökt kafé och under konsertkvällarna förvandlas lokalerna till en mysig och intim miljö där vi serverar vin och öl och erbjuder en enklare pubmeny. Våra stora jubileumsfester och musikfestivaler är verkligen riktiga höjdpunkter i vår verksamhet då hela huset fylls med musik, underhållning, mat och dryck.

Huset besöks också av många som vill delta i kursutbudet med afrikansk- och orientalisk dans och slagverk, repa med sitt band i sin replokal, besöka kafét för en lunch eller ta en välsmakande fika och titta på någon av våra månatliga utställningar och mycket, mycket mer…