BANDSUCHE
WORLD
3LIVE SPIELEN!
2KONZERT BUCHEN
1ANMELDEN
CLUB INFOS
Home  >  Shows  >  Clubs  >  Club Infos
NEUSTE MEDIADATEIEN
  • VIDEO
  • AUDIO
  • BILD
12/13/2017 9:29:12 PM

Stained

12/13/2017 8:37:02 PM

RudderAKTUELLE KONZERTE
Land

Stadt

DIE NÄCHSTEN BANDS ON STAGE
Anmeldung vor 5 Stunden

Blind Slavery

Death Metal
Svizzera
gestern um 09:53 angemeldet

Floydmemories

Progressive rock
Svizzera
angemeldet am 11 Dezember 2017 um 10:31 Uhr

Ragdoll Sunday

Progressive rock
Svizzera
Die Bands, die als nächstes auf der Bühne stehen werden – weltweit
Anmeldung vor 4 Stunden

РубежЪ.

Rock
Russland
Anmeldung vor 4 Stunden

Сладкий Дым

Garage Rock
Russland
Kansas City
 Kansas CityMunkebjergvej 140, Odense Karte anzeigen

Kansas City eksisterer for at forbedre forholdene for musikken i Odense. Dels på den kreative side – i selve processen med at skabe musik og at skabe optimale forhold for musikere i Odense, for vækstlaget – og dels igennem eksponering af disse musikere både i Kansas Citys eget spillested samt ved eksterne arrangementer med samarbejdspartnere, såsom Sport Event Fyn, spillestedet Posten, Kulturmaskinen, Studenterhuset m.fl.
Målet er at højne bevidstheden både i og uden for Odense omkring de kulturelle og kreative kræfter, der eksisterer i byen – og samtidig skabe så gode forhold for disse kræfter, at de vælger at blive i Odense og ikke søger ud til de større byer som København og Århus.
Projektet omkring et hus for musikere startede i 2005, hvor Kansas City, dengang Odense Rytme Center, som eneste græsrodsbevægelse blev en del af Odense kommunes Kulturstrategi. Dette skete netop med henblik på, at Odense Rytme Center skulle skabe og etablere optimale forhold for musikere i Odense, for på den måde, via disse musikeres skaberglæde, at få eksponeret Odense udadtil, som en by med masser af kulturelt liv og kreativitet.
I dag er det en realitet. Kansas City har, med 40 øvelokaler, over 100 bands og i nærheden af 500 musikere, som har deres daglige gang på stedet.
Modsat de større, etablerede steder i Odense, som Posten og Magasinet, eksisterer Kansas Citys spillested, som en slags træningsbane for de nye unge bands på vej. Det er således også her, at musikinteresserede i Odense har mulighed for at høre, hvad Odense og resten af landet har at byde på af nye bands og musikere.