BANDSUCHE
WORLD
3LIVE SPIELEN!
2KONZERT BUCHEN
1ANMELDEN
CLUB INFOS
Home  >  Shows  >  Clubs  >  Club Infos
NEUSTE MEDIADATEIEN
  • VIDEO
  • AUDIO
  • BILD
12/14/2017 5:41:47 PM

Becky and the Holograms

12/13/2017 9:29:12 PM

StainedAKTUELLE KONZERTE
Land

Stadt

DIE NÄCHSTEN BANDS ON STAGE
Anmeldung vor 21 Stunden

Blind Slavery

Death Metal
Schweiz
angemeldet am 12 Dezember 2017 um 09:53 Uhr

Floydmemories

Progressive rock
Schweiz
angemeldet am 11 Dezember 2017 um 10:31 Uhr

Ragdoll Sunday

Progressive rock
Schweiz
Die Bands, die als nächstes auf der Bühne stehen werden – weltweit
Anmeldung vor 3 Stunden

Branky Blues

Blues rock
Frankreich
Anmeldung vor 3 Stunden

Filago

Rock
Frankreich
Musikens Hus
 Musikens HusDjurgårdsgatan 13, Gothenburg Karte anzeigen

Musikens Hus är ett fristående musik- och kulturhus utanför de kommunala institutionerna. Vi är organiserade som ett affärsdrivande företag i kooperativ regi där styrelsen har det yttersta ansvaret för administration, personal, ekonomi, uthyrning av lokaler, marknadsföring och kulturarrangemang. Vårt arbete är att skapa förutsättningar för en aktiv och utvecklande musikkultur för Göteborgs invånare.

Musikens Hus roll som en viktig resurs för det fria kulturlivet i Göteborg har fördjupats genom åren och vi når ut till en stor allmänhet som besöker våra konserter och teater- och musikprogram. Vår konsertlokal är en väletablerad spelscen med bra ljud för en mängd olika musikgenrer – etno, hårdrock, pop, rock, afro. latin, m.m.

Café Hängmattan är ett omtyckt och välbesökt kafé och under konsertkvällarna förvandlas lokalerna till en mysig och intim miljö där vi serverar vin och öl och erbjuder en enklare pubmeny. Våra stora jubileumsfester och musikfestivaler är verkligen riktiga höjdpunkter i vår verksamhet då hela huset fylls med musik, underhållning, mat och dryck.

Huset besöks också av många som vill delta i kursutbudet med afrikansk- och orientalisk dans och slagverk, repa med sitt band i sin replokal, besöka kafét för en lunch eller ta en välsmakande fika och titta på någon av våra månatliga utställningar och mycket, mycket mer…